home
vacatures
job-alert
bemiddelaars en links
over FMF
FAQ
vacature plaatsen
tell a friend
Tell a
Friend


Vacature ingevuld? Meld het ons!
Vacature
vervuld?Opgeslagen
vacatures (0)
Solliciteer direct
Indien solliciteer direct u verwijst naar een ongeldig webadres, is de vacature waarschijnlijk inmiddels vervuld. Attendeer FMF hierop
favvacicon

Recovery verpleegkundige (doorlopende werving)bedrijfslogo

Introductie

24-36 uur per week
Onbepaalde tijd
Per direct ruimte voor nieuwe verpleegkundigen
Schaal 9A
min € 3196 - max € 3922 bruto per maand bij volledig dienstverband

Het bedrijf / The company

Verpleegkundige in het Radboudumc
In het Radboudumc werken om en nabij de 2.000 verpleegkundigen. De verpleegkundigen in het Radboudumc werken verspreid over vele afdelingen, thema's en centra; alles georganiseerd rondom de patiënt. Zo kunnen we de patiënt de meest innovatieve en persoonsgerichte zorg bieden.

Het Radboudumc
Het Radboudumc wil vooroplopen in de ontwikkeling van duurzame, innovatieve en betaalbare gezondheidszorg. En daarmee aan de gezondheid van mens en maatschappij in Nederland en daarbuiten. Onze missie is dan ook: To have a significant impact on healthcare.

Extra info

De afdeling Recovery

De afdeling recovery is onderdeel van de afdeling Operatiekamers en kent zes verschillende locaties binnen het Radboudumc. Om precies te zijn de holding, de recovery, De PACU (Post Anesthesia Care Unit), de kinderrecovery, de recovery van de chirurgische dagbehandeling (CBD) en de recovery van Oogheelkunde. In totaal hebben we plek voor ongeveer 50 bedden.

Met ruim 50 gedreven verpleegkundigen en samen met de artsen van verschillende specialismen, de anesthesisten en chirurgen leveren we de beste persoongerichte zorg aan onze patiënten. We zijn een hecht team, waarin collega’s elkaar als vanzelfsprekend helpen, veel kennis met elkaar delen en waarmee we ook buiten werktijd regelmatig leuke dingen doen.

De meeste patiënten liggen kort (1 tot 2 uur) op de recovery. Op de PACU verblijven patiënten wat langer en krijgen na de operatie 24 tot 48 uur intensieve zorg. Op de holding worden patiënten voorbereid op de operatie. De recovery heeft een eigen I.V.-team dat de patiënten op locatie een infuus geeft. Je komt dus op veel afdelingen in het ziekenhuis.

Ben jij een gediplomeerd recoveryverpleegkundige of IC verpleegkundige die altijd klaarstaat voor de patiënt én voor collega’s? Maak dan snel kennis met de afdeling recovery van het Radboudumc!

De functie / The role

Als afdeling Recovery werven wij doorlopend nieuwe medewerkers voor onze ‘Talentpool'. Gediplomeerd recoveryverpleegkundigen of IC verpleegkundigen die, nu of in de toekomst, op onze afdeling willen komen werken.

Stuur jij ons een passend profiel en blijkt tijdens een individuele meeloopdag dat onze ambities matchen, dan nemen we je op in onze Talentpool.Zodra het past in jouw loopbaan, nodigen we je uit om deel te nemen aan de sollicitatieronde. Zie onze animatie over hoe dit werkt.

Op verschillende werkplekken in korte tijd veel betekenen voor heel diverse patiënten.
Je werkt als recoveryverpleegkundige bij de afdeling recovery afwisselend op zes locaties binnen het Radboudumc. Je werkplek kan per dienst verschillen, maar je kunt wel je voorkeur aangeven voor een aandachtsveld.

Je verleent zorg aan heel diverse patiënten op een erg kwetsbaar moment in hun leven; het moment dat ze bijkomen van een operatie. Patiënten kunnen dan angstig of gedesoriënteerd zijn en hebben behoefte aan persoonlijke aandacht en hulp. Patiënten van verschillende leeftijden (ook kinderen), die de meest uiteenlopende operaties ondergaan en die jij in korte tijd waardevolle zorg geeft. Ook ben je een belangrijk aanspreekpunt voor de naasten.

Als verpleegkundige op onze Recovery heb je een zelfstandige en verantwoordelijke rol. Je werkt nauw samen met de artsen, maar je hebt veel ruimte om zelf beslissingen te nemen. Daarbij vertrouwen de artsen op jouw kennis, ervaring en op je klinische blik. Tegelijkertijd ben je onderdeel van een leuk en hecht team.

Tijdens je dienst bereid je patiënten voor op de operatie en je stelt hen gerust. Of je zorgt dat een patiënt op een prettige manier ontwaakt uit de narcose en op een goede manier wordt opgevangen. Daarbij bewaak je de patiënt en geef je pijnstilling of medicatie tegen misselijkheid. Als dit nodig is, zorg je voor de nabeademing en als de patiënt daaraan toe is, draag je deze over aan een verpleegafdeling of aan de Medium Care/Intensive Care.

Omdat we een academische afdeling en een level-1 traumacentrum zijn, heb je regelmatig te maken met uitzonderlijke situaties en/of complexe operaties. Dit maakt je werk extra interessant, maar stelt ook specifieke eisen aan je kennis. Daarom besteden we veel aandacht aan je opleiding, scholing en we delen actief onderling kennis in de dagelijkse praktijk aan het bed.

Bovendien zijn we doorlopend betrokken bij wetenschappelijk onderzoek, waaraan je ook als verpleegkundige kan bijdragen.

Al met al een afwisselende, brede en leerzame functie waarin je in korte tijd veel voor de patiënt betekent.

Zie jij werken als recoveryverpleegkundige op de recovery van het Radboudumc helemaal zitten? We maken graag op korte termijn kennis met je!

Het profiel / Your profile

Ambitieuze, flexibele verpleegkundigen die de situatie van een patiënt snel in kunnen schatten.
Je bent een gediplomeerd recoveryverpleegkundige of IC verpleegkundige en BIG-geregistreerd. Je bent erg flexibel en je vindt het geen enkel probleem om op meerdere locaties en binnen diverse aandachtsgebieden te werken. Sterker nog: je houdt van deze afwisseling en je vindt brede recovery-zorg juist interessant.

Ook ben je flexibel in het contact met patiënten. Je schakelt makkelijk tussen verschillende patiënten en aandoeningen. Je kunt de situatie van een patiënt goed inschatten en je maakt snel persoonlijk contact met de patiënt (en de naasten). Je bent communicatief sterk en kunt goed inspelen op de specifieke behoefte van patiënten.

Verder is het voor jou vanzelfsprekend om door opleiding, scholing en door te leren van collega’s je kennis up-to-date te houden. Waar nodig volg je aanvullende opleidingen, bijvoorbeeld om ook op onze kinderrecovery de allerbeste persoonsgerichte zorg te kunnen verlenen. Je wilt jezelf blijven ontwikkelen.

Tot slot kun je uitstekend zelfstandig werken en beslissingen nemen. Maar je bent ook een sociale collega die uitstekend met andere samenwerkt. Daarbij ben je goed in staat om aan te geven als je hulp van collega’s nodig hebt en sta je zélf voor je collega’s klaar. Zo zit jij in elkaar!

Het aanbod / The offer

24-26 uur per week
Inschaling in schaal 9A, maximaal € 53.144,­ per jaar bij een volledig dienstverband (inclusief vakantiegeld en een eindejaarsuitkering);
De aanstelling is direct voor onbepaalde tijd.
Bij indiensttreding vragen wij om een verklaring omtrent gedrag (VOG) en vindt er, afhankelijk van de functie, een screening plaats op basis van het aangeleverde cv. De procedure hiervoor verloopt via de afdeling HR van het Radboudumc.

Reactie / Reaction

Is solliciteren nog een stap te ver, maar ben jij wel benieuwd wat het betekent om als verpleegkundige op de recovery in het Radboudumc te werken? En ben jij een gediplomeerd recovery verpleegkundige of heb je interesse om de opleiding te volgen? Kom dan een ochtend of middag meelopen in ons team. Meld je aan voor een meeloopdag en beleef zelf wat werken in ons UMC jou te bieden heeft.

Voor alle aanvullende vragen over de functie kun je contact opnemen met operationeel managers recovery Eus van Oosterhout of Mirjam ten Ham.


Solliciteer hier
Indien solliciteer hier u verwijst naar een ongeldig webadres, is de vacature (hoogstwaarschijnlijk) inmiddels vervuld. Attendeer FMF hierop

Uw referentie aan www.fmfvacatures.nl wordt gewaardeerd.
Your referral to www.fmfvacatures.nl is appreciated.


Gegevens

Werkgever:
Radboud UMC
Vacaturesteller:
Radboud UMC
Standplaats:
Nijmegen

Geplaatst op FMF: 13 augustus 2021

Branche: Medical
Functie: Medisch algemeen
Opleidingsniveau: HBO / BSc, WO/academisch / MSc, PhD
Werkervaring: 0-2 jaar, 2-5 jaar, 5-10 jaar, > 10 jaar