home
vacatures
job-alert
bemiddelaars en links
over FMF
FAQ
vacature plaatsen
tell a friend
Tell a
Friend


Vacature ingevuld? Meld het ons!
Vacature
vervuld?Opgeslagen
vacatures (0)
Solliciteer direct
Indien solliciteer direct u verwijst naar een ongeldig webadres, is de vacature waarschijnlijk inmiddels vervuld. Attendeer FMF hierop
favvacicon

Teammanager Amersfoort

priority vacature priority vacature

Introductie

Vooruitstrevende verbinder en ervaren manager | ambitieuze organisatie en dynamische zorglocatie | integraal verantwoordelijk voor de aansturing van ruim dertig medewerkers.

Het bedrijf / The company

InteraktContour biedt hulp aan mensen die problemen ervaren door hersenletsel, na bijvoorbeeld een beroerte, ongeluk of hersentumor. Hersenletsel verandert het leven van cliënten en dat van hun naasten, waarbij terug naar werk of school vaak niet lukt en thuis alles anders is. InteraktContour richt zich op wat wel mogelijk is, en biedt daarvoor behandeling, begeleiding, dagbesteding en 24-uurs zorg in Oost- en Midden-Nederland. Hierdoor kunnen cliënten resultaten boeken op het gebied van leven, wonen en werken, en samen met hun naasten toekomstgericht verder met hun leven.

De functie / The role

Als Teammanager ben je integraal verantwoordelijk voor de aansturing van de zorglocatie in Amersfoort. Als Teammanager heb je overzicht van wat er nodig is om de beste zorg aan de bewoners te leveren. Je zorgt voor een goede balans tussen tevreden bewoners, boeiend werk voor medewerkers en tevreden stakeholders. Je bewaakt dat het zorgproces, zowel intern alsook binnen het netwerk, goed en veilig georganiseerd is. Ten slotte zorg je dat de inkomsten en uitgaven met elkaar in balans zijn.
Een belangrijke taak is erop toezien dat het team zich verder ontwikkelt en je weet hierbij de talenten van het team goed in te zetten. Hiermee verhoog je zowel het werkplezier van de medewerkers, als de kwaliteit van de geleverde zorg en begeleiding. Jij bent een goede leider die communiceert op een gelijkwaardige manier en een open werksfeer aanmoedigt. Ook beschik je over coachende vaardigheden waarmee je rust creëert binnen het team en besluitvaardigheid en initiatief stimuleert.
Woonlocatie de Dodoensserre maakt onderdeel uit van de eenheid Zorg en Wonen. Zij bieden 24-uurszorg en begeleiding op 36 woonlocaties verspreid over Midden- en Oost-Nederland. Woonlocatie de Dodoensserre ligt in de moderne wijk Kattenbroek in Amersfoort en biedt begeleid wonen met 24-uurszorg aan 26 bewoners. De bewoners beschikken over een eigen appartement, waarbij door InteraktContour zorg en begeleiding worden geleverd. InteraktContour is een vooruitstrevende organisatie die steeds meer technologie en e-health inzet, waardoor bewoners het maximale uit hun leven kunnen halen. Bij de Dodoensserre werken 34 gewaardeerde medewerkers in diverse functies zoals (senior) begeleider, zorgassistent en huishoudelijk medewerker. Het team is jong en volop in ontwikkeling. Daar ligt een hele mooie uitdaging voor de nieuwe Teammanager om mee aan de slag te gaan en aan verder aan te bouwen!


Het profiel / Your profile

• afgeronde opleiding op hbo- of wo-niveau, aangevuld met een managementopleiding;
• minimaal 5 jaar leidinggevende ervaring in de zorg;
• ervaring binnen een soortgelijke intramurale zorgomgeving (cliënten met complex gedrag);
• kennis van indicatiestelling en financiering in de zorg;
• aantoonbare ervaring met het op inspirerende wijze leiden van een team in ontwikkeling.


Het aanbod / The offer

• uitdagende en afwisselende positie met veel zelfstandigheid;
• bouwen aan een gespecialiseerd zorgteam van 34 medewerkers;
• bijdragen aan het welzijn van cliënten die problemen ervaren als gevolg van hersenletsel;
• intensieve samenwerking met collega-managers en andere stakeholders in de regio;
• vast contract en salaris conform FWG 60 CAO gehandicaptenzorg (max. € 4.799,-- bruto per maand).


Reactie / Reaction

Geïnteresseerd? Stuur je curriculum vitae en motivatie, onder vermelding van referentienummer WS/21-060-FMF, naar Alexander Willemse, info@derksenderks.nl.
Voor meer informatie kun je bellen met Alexander Willemse via 033 - 4728087.
Een assessment kan deel uitmaken van de selectiemethode. Een Verklaring Omtrent het Gedrag is een voorwaarde om voor deze positie in aanmerking te komen (aanvraagprocedure via InteraktContour).


Tenslotte ..... / Finally ....

Onze opdrachtgever heeft er bewust voor gekozen om de procedure door Derks & Derks B.V. te laten behandelen. Wij vragen nadrukkelijk je reactie aan Derks & Derks te richten.

Is dit niet helemaal de functie die je zoekt? Kijk dan op http://www.derksenderks.nl/nl/nieuwe-baan/vacatures voor andere interessante vacatures!Solliciteer hier
Indien solliciteer hier u verwijst naar een ongeldig webadres, is de vacature (hoogstwaarschijnlijk) inmiddels vervuld. Attendeer FMF hierop

Uw referentie aan www.fmfvacatures.nl wordt gewaardeerd.
Your referral to www.fmfvacatures.nl is appreciated.


tussenpersoonlogo

Gegevens

Werkgever:
InteraktContour
Vacaturesteller:
Derks&Derks
Standplaats:
Amersfoort

Geplaatst op FMF: 06 augustus 2021

Branche: Healthcare
Functie: Management
Opleidingsniveau: HBO / BSc, WO/academisch / MSc
Werkervaring: 5-10 jaar, > 10 jaar