home
vacatures
job-alert
bemiddelaars en links
over FMF
FAQ
vacature plaatsen
tell a friend
Tell a
Friend


Vacature ingevuld? Meld het ons!
Vacature
vervuld?Opgeslagen
vacatures (0)
Solliciteer direct
Indien solliciteer direct u verwijst naar een ongeldig webadres, is de vacature waarschijnlijk inmiddels vervuld. Attendeer FMF hierop
favvacicon

Accountmanager Life Sciences Campus

priority vacature priority vacature

bedrijfslogo

Introductie

De ideale functie waarbij je je richt op langetermijn relaties

Het bedrijf / The company

Pivot Park is een Life Sciences campus, met een speciale focus op (bio)farmaceutische innovatie. De campus biedt laboratorium- en kantoorruimte van elke omvang met toegang tot hoogwaardige farmaceutische R&D-faciliteiten en -infrastructuur en expertise. Dit biedt bedrijven de kans om te versnellen, te groeien en uit te blinken op het gebied van de ontdekking en ontwikkeling van geneesmiddelen. Bij het Pivot Park werken gepassioneerde mensen die elke dag nieuwe producten en diensten ontwikkelen ten behoeve van hun klanten. Gelukkige werknemers maken gelukkige klanten. Het is een toekomst- en klantgericht bedrijf. Vanwege de verdere professionalisering van de organisatie, zijn we op zoek naar een enthousiaste relatiebeheerder die in staat is in te kunnen spelen op de wensen van de klanten/organisaties.

De functie / The role

Als Accountmanager op de Life Sciences Campus ben je verantwoordelijk voor de relaties met de Biotech bedrijven op het Pivot Park. Als ambassadeur onderhoud je de relaties met (potentiële) organisaties, wetenschappelijke instituten, bedrijven en organisaties en bouwt deze uit. Uiteraard voer je ook onderhandelingen die leiden tot nieuwe overeenkomsten of mutaties van bestaande overeenkomsten. Je onderhoudt intensief contact met de organisaties, bewaakt de uitvoering van additionele dienstverlening en bent gesprekspartner. Waar nodig trek je startende en groeiende farma- en drug discovery-bedrijven aan en leg je de link met de Life Sciences. Ook faciliteer je bestaande relaties op het Pivot Park. Hierbij ben je verantwoordelijk voor het aannemen en (laten) uitvoeren van nieuwe aanvragen in samenspraak met het Operations Team, zoals verbouwingen en huurcontracten. Door jouw Life Sciences achtergrond weet je bedrijven te adviseren over de bedrijfs- en laboratoriumruimtes en werkplekinrichting. Eventueel leg je eenmalige werkzaamheden voor de organisaties contractueel vast. Je meldt op eigen initiatief tijdig potentiële verbeteringen in werkwijze, dienstverlening en de ruimtes. Kortom: een veelzijdige en afwisselende rol, waarbij het opbouwen van lange-termijn relaties centraal staat.

Het profiel / Your profile

• minimaal een afgeronde hbo-opleiding en bij voorkeur kennis en ervaring in Life Sciences;
• minimaal 5 jaar relevante werkervaring in relatiebeheer en accountmanagement.
• ervaring met contractmanagement en business cases is een sterke pre;
• kennis van biologie, chemische of farmaceutische ontwikkelingsprocessen;
• affiniteit met laboratorium/infrastructuur;
• uitstekende communicatieve vaardigheden in Nederlands en vloeiend in Engels;
• in staat verwachtingen te managen, resultaatgericht, oplossingsgericht, proactief en
klantgericht.Het aanbod / The offer

• uitdagende functie met de nadruk op relatiebeheer;
• de mogelijkheid om te zoeken naar een optimale balans tussen financieel rendement bij de huisvestingspropositie en de overall doelen van Pivot Park;
• een gedreven en enthousiast team en een groeiende organisatie.

Reactie / Reaction

Geïnteresseerd? Stuur je curriculum vitae en motivatie, onder vermelding van referentienummer WS/21-053-FMF naar Pieter van Gelderen, info@derksenderks.nl.
Voor meer informatie kun je bellen met Pieter van Gelderen via 033 - 4728087.

Tenslotte ..... / Finally ....

Een assessment kan deel uitmaken van de selectiemethode.

Onze opdrachtgever heeft er bewust voor gekozen om de procedure door Derks & Derks B.V. te laten behandelen. Wij vragen nadrukkelijk je reactie aan Derks & Derks te richten.

Is dit niet helemaal de functie die je zoekt? Kijk dan op http://www.derksenderks.nl/nl/nieuwe-baan/vacatures voor andere interessante vacatures!


Solliciteer hier
Indien solliciteer hier u verwijst naar een ongeldig webadres, is de vacature (hoogstwaarschijnlijk) inmiddels vervuld. Attendeer FMF hierop

Uw referentie aan www.fmfvacatures.nl wordt gewaardeerd.
Your referral to www.fmfvacatures.nl is appreciated.


tussenpersoonlogo

Gegevens

Werkgever:
Derks & Derks
Vacaturesteller:
Derks & Derks
Standplaats:
Oss

Geplaatst op FMF: 26 juli 2021

Branche: Farma & Biotech
Functie: Produktie/Engineering/Facility, Planning & Logistiek, Administratief
Opleidingsniveau: HBO / BSc
Werkervaring: 2-5 jaar, 5-10 jaar