home
vacatures
job-alert
bemiddelaars en links
over FMF
FAQ
vacature plaatsen
tell a friend
Tell a
Friend


Vacature ingevuld? Meld het ons!
Vacature
vervuld?Opgeslagen
vacatures (0)
Solliciteer direct
Indien solliciteer direct u verwijst naar een ongeldig webadres, is de vacature waarschijnlijk inmiddels vervuld. Attendeer FMF hierop
favvacicon

Manager Zorgverkoop

priority vacature priority vacature

Introductie

Strategische positie voor een ervaren zorgverkoper met leidinggevende ambities.

Het bedrijf / The company

Omring is de afgelopen tien jaar gegroeid naar een krachtige innovatieve zorgaanbieder in de regio Noord-Holland. Op 26 woonzorglocaties biedt Omring zorg, verpleging en behandeling aan 1.400 cliënten en meer dan tienduizend mensen ontvangen thuiszorg. Omring is een ambitieuze en toonaangevende organisatie, waar medewerkers met plezier werken aan de kwaliteit van leven van hun cliënten. Dit uit zich in de missie van Omring “samen de beste zorg dichtbij” en de kernwaarden: Eigen regie, Samen, Positief en Vindingrijk. Bij Omring werken ongeveer 4.500 medewerkers en de organisatie heeft een omzet van ruim 200 miljoen euro

De functie / The role

Als Manager Zorgverkoop ben je verantwoordelijk voor de zorgcontractering in de Wlz, Zvw en Wmo en maak je zorginhoudelijke, financiële en procesmatige afspraken met contracterende partijen zoals zorgverzekeraars, zorgkantoren en gemeenten. Je onderhandelt over behandelingen, de kwaliteit van de zorg en de prijs die hiervoor betaalt gaat worden. Daarnaast ben je bezig met het positioneren van Omring als zorgaanbieder in de regio. Omring beweegt zich in een dynamische omgeving waarin de financiering van langdurige zorg continu verandert. Dit biedt kansen om de zorg meer lokaal en afgestemd in de keten te organiseren, aansluitend aan de behoefte van de klant.

Als Manager Zorgverkoop stuur je een specialistisch verkoopteam aan bestaande uit in totaal twee collega’s. Je neemt leiding, signaleert actief kansen en bedreigingen in de markt en bouwt en onderhoudt relaties in voor Omring relevante netwerken. In de zorgverkoopcyclus positioneer je Omring bij aanbestedingen, het onderhandelingsproces, het bewaken van lopende contractafspraken en de daarbij behorende verantwoording. Je monitort de zorgmarkt en maakt de vertaling van strategische implicaties naar verkoopproposities in relatie tot de zorgcontractering in nauwe samenwerking met de betrokken lijn- en stafmedewerkers. Je reageert op veranderingen in de regelgeving, aanbestedingen en vertaalt deze naar de verkoopproposities voor de zorgcontractering.

Het team Zorgverkoop is onderdeel van de afdeling Klant en Marktontwikkeling, bestaande uit de onderdelen Klantenservice, Marketing, Propositie ontwikkeling, Alliantie en de Omringwinkels. Met deze collega’s werk je nauw samen en ben je gezamenlijk verantwoordelijk voor het ontwikkelen van nieuwe diensten en producten. Je rapporteert aan de Directeur Klant en Marktontwikkeling en bent integraal verantwoordelijk voor de aansturing van jouw team.
Uitdagende positie bij een innovatieve zorgaanbieder en een uitstekende kans voor een ervaren Zorgverkoper die de stap wil maken naar een leidinggevende positie.


Het profiel / Your profile

• een afgeronde opleiding op hbo+ of wo-niveau;
• minimaal 3 jaar ervaring met zorg in- of verkoop;
• kennis van de relevante wet- en regelgeving in de zorg (Wlz, Zvw en Wmo);
• de ambitie om leiding te geven aan een klein specialistisch verkoopteam;
• klantgericht, ondernemend, cijfermatig sterk en communicatief vaardig.


Het aanbod / The offer

• uitdagende management positie binnen een specialistisch verkoopteam;
• krachtige innovatieve zorgaanbieder binnen de VVT;
• opzetten van netwerkzorg in de provincie Noord-Holland;
• sleutelpositie met veel impact binnen de organisatie;
• uitstekende arbeidsvoorwaarden conform cao VVT.


Reactie / Reaction

Geïnteresseerd? Stuur je curriculum vitae en motivatie, onder vermelding van referentienummer WS/21-068-FMF, naar Alexander Willemse, info@derksenderks.nl.
Voor meer informatie kun je bellen met Alexander Willemse via 033 - 4728087.Tenslotte ..... / Finally ....

Een assessment kan deel uitmaken van de selectiemethode.

Onze opdrachtgever heeft er bewust voor gekozen om de procedure door Derks & Derks B.V. te laten behandelen. Wij vragen nadrukkelijk je reactie aan Derks & Derks te richten.

Is dit niet helemaal de functie die je zoekt? Kijk dan op http://www.derksenderks.nl/nl/nieuwe-baan/vacatures voor andere interessante vacatures!
Solliciteer hier
Indien solliciteer hier u verwijst naar een ongeldig webadres, is de vacature (hoogstwaarschijnlijk) inmiddels vervuld. Attendeer FMF hierop

Uw referentie aan www.fmfvacatures.nl wordt gewaardeerd.
Your referral to www.fmfvacatures.nl is appreciated.


tussenpersoonlogo

Gegevens

Werkgever:
Omring
Vacaturesteller:
Derks&Derks
Standplaats:
Hoorn

Geplaatst op FMF: 15 juli 2021

Branche: Healthcare
Functie: Finance / IT / Inkoop, Management
Opleidingsniveau: HBO / BSc, WO/academisch / MSc
Werkervaring: 2-5 jaar, 5-10 jaar, > 10 jaar