home
vacatures
job-alert
bemiddelaars en links
over FMF
FAQ
vacature plaatsen
tell a friend
Tell a
Friend


Vacature ingevuld? Meld het ons!
Vacature
vervuld?Opgeslagen
vacatures (0)
Solliciteer direct
Indien solliciteer direct u verwijst naar een ongeldig webadres, is de vacature waarschijnlijk inmiddels vervuld. Attendeer FMF hierop
favvacicon

Product Manager Benelux

priority vacature priority vacature

bedrijfslogo

Introductie

Verantwoordelijke en veelzijdige functie bij een specialistische organisatie

Het bedrijf / The company

Bioprojet werd in 1982 opgericht met als doel om op innovatief fundamenteel onderzoek geneesmiddelen te ontwerpen en te ontwikkelen die pioniers zijn in nieuwe therapeutische groepen. De organisatie ontwikkelt producten op het gebied van neurologie (slaap), gastrologie (diarree) en allergie (anafylactische shock). Bioprojet opereert momenteel in negen landen, dit zijn Frankrijk, België, Nederland, Luxemburg, Italië, Verenigd Koninkrijk, Duitsland, Spanje en Tunesië. Deze groep heeft tot doel om zijn gerichte research strategiemodel te versterken en zijn internationaal belang te vergroten, zowel direct als via partnerships. Bioprojet beschikt over een eigen R&D-structuur om producten zelfstandig te ontwikkelen. Deze producten worden vervolgens geregistreerd en in Europa gecommercialiseerd door de verschillende filialen. Bioprojet zet zijn ontwikkeling ook voort door aankoop van marketinglicenties of internationale rechten voor geneesmiddelen, waarvan de werkzame stoffen passen in hun expertisedomeinen. Bioprojet Benelux NV is in de Benelux het filiaal wat deze producten op de markt brengt. Vanwege de lancering van nieuwe producten wordt het team uitgebreid met een enthousiaste en ondernemende Product Manager.

De functie / The role

Als Product Manager heb je een veelzijdige spilfunctie in het commerciële team van de Benelux. Je werkt samen met verschillende teams binnen de organisatie en ook met diverse externe partijen. Als verantwoordelijke voor de strategische en tactische marketingplannen voor de diverse producten heb je een veelzijdige en uitdagende functie. De grootste uitdaging is het vergroten van de bekendheid van de producten onder zowel artsen als patiëntgroepen. Hierbij maak je o.a. gebruik van een omnichannel-benadering en ontwikkel je verschillende campagnes in samenwerking met het internationale marketingteam. Tevens heb je contact met de diverse doelgroepen waaronder Specialisten en Key Opinion Leaders. Een veelzijdige functie binnen een internationale organisatie, maar met een eigen verantwoordelijkheid gericht op de Benelux.

Het profiel / Your profile

• minimaal een afgeronde bacheloropleiding;
• minimaal 3 jaar werkervaring als Product Manager;
• aantoonbare ervaring met het lanceren van nieuwe producten op de Nederlandse en/of Belgische markt;
• ervaring met extramurale zorg en ziekenhuizen;
• verantwoordelijk, sensitief en strategisch;
• uitstekende beheersing van de Nederlandse en Engelse taal.

Het aanbod / The offer

• verantwoordelijke en veelzijdige functie;
• werken in een internationale omgeving;
• lanceren van nieuwe producten in zowel Nederland, België als Luxemburg;
• de mogelijkheid om deels vanuit huis te werken.

Reactie / Reaction

Geïnteresseerd? Stuur je curriculum vitae en motivatie, onder vermelding van referentienummer WS/021-059-FMF, naar Tim van Loon, info@derksenderks.nl.

Voor meer informatie kun je bellen met Tim van Loon via 033 - 4728087.


Tenslotte ..... / Finally ....

Een assessment maakt deel uit van de selectiemethode.

Onze opdrachtgever heeft er bewust voor gekozen om de procedure door Derks & Derks B.V. te laten behandelen. Wij vragen nadrukkelijk je reactie aan Derks & Derks te richten.

Is dit niet helemaal de functie die je zoekt? Kijk dan op http://www.derksenderks.nl/nl/nieuwe-baan/vacatures voor andere interessante vacatures!


Solliciteer hier
Indien solliciteer hier u verwijst naar een ongeldig webadres, is de vacature (hoogstwaarschijnlijk) inmiddels vervuld. Attendeer FMF hierop

Uw referentie aan www.fmfvacatures.nl wordt gewaardeerd.
Your referral to www.fmfvacatures.nl is appreciated.


tussenpersoonlogo

Gegevens

Werkgever:
Bioprojet Benelux N.V.
Vacaturesteller:
Derks & Derks
Standplaats:
Geldrop

Geplaatst op FMF: 07 juli 2021

Branche: Farma & Biotech
Functie: Marketing / Sales
Vacatures Internationaal: Internationaal
Opleidingsniveau: HBO / BSc, WO/academisch / MSc
Werkervaring: 2-5 jaar, 5-10 jaar, > 10 jaar