home
vacatures
job-alert
bemiddelaars en links
over FMF
FAQ
vacature plaatsen
tell a friend
Tell a
Friend


Vacature ingevuld? Meld het ons!
Vacature
vervuld?Opgeslagen
vacatures (0)
Solliciteer direct
Indien solliciteer direct u verwijst naar een ongeldig webadres, is de vacature waarschijnlijk inmiddels vervuld. Attendeer FMF hierop
favvacicon

Commercieel Manager

priority vacature priority vacature

bedrijfslogo

Introductie

Netwerkzorg uitbouwen | propositie bepalen | zorgcontractering inrichten | versterken van de positie van onderscheidende GGZ organisatie | koploper in innovatie

Het bedrijf / The company

Dokter Bosman biedt geestelijke gezondheidszorg aan kinderen, jongeren en volwassenen. Met 29 ambulante teams (volwassen, kind, jeugd en autisme) biedt de organisatie een brede tweedelijns geestelijke gezondheidszorg. Dokter Bosman heeft een onderscheidende zorgvisie gericht op een praktische, persoonlijke aanpak voor cliënten en hun omgeving waarbij het brede gezondheidsconcept Positieve Gezondheid” centraal staat.


Extra info

Dokter Bosman is opgericht in 2008 met als doel de GGZ radicaal te verbeteren en echte oplossingen te bieden voor cliënten. Een visie die aanslaat! Ondanks dat het GGZ-landschap het laatste decennium compleet is veranderd, is Dokter Bosman sindsdien uitgegroeid tot een toonaangevende organisatie in de regio met ruim 300 medewerkers die ruim 6.000 patiënten per jaar behandelt. Om ook in de toekomst kwaliteitsgericht en toekomstbestendig te blijven is Dokter Bosman op zoek naar een Commercieel Manager die deze succesvolle en onderscheidende GGZ-organisatie naar ‘the next level’ helpt tillen.


De functie / The role

Je wordt verantwoordelijk voor het verder versterken van de positie en propositie van Dokter Bosman. Hiertoe zoek je actief naar constructieve samenwerking binnen de sector, zodat de organisatie effectief en toekomstbestendig blijft opereren. Als Commercieel Manager leg je relaties met andere ketenpartners, bouw je aan goede relaties met (potentiële) verwijzers en vertegenwoordig je de organisatie tijdens aanbestedingstrajecten met alle relevante stakeholders. Dit alles doe je in nauwe samenwerking met de zelfsturende teams op de locaties.
Het zorgaanbod van Dokter Bosman is innovatief en onderscheidend, en het kwaliteitsniveau ligt hoog. Met jouw leiderschapskwaliteiten, commerciële focus en positieve energie vertaal jij deze propositie en de initiatieven en ideeën van professionals naar de markt.
Je opereert daarnaast uiteraard op alle niveaus binnen de eigen organisatie en versterkt de onderlinge samenwerking. Strategisch denk je proactief mee over ontwikkelingen, kansen en bedreigingen in de markt en zet je deze om in concrete voorstellen. Je bent betrokken bij de begeleiding en introductie van nieuwe producten en diensten (bijvoorbeeld B2B). Je pakt hierin een actieve rol en bepaalt de marketing- en promotieactiviteiten. Je vertegenwoordigt de organisatie, en versterkt de positie van Dokter Bosman in het land.

Je maakt onderdeel uit van het MT en stuurt een aantal gedreven professionals aan die jou ondersteunen (zorgverkoop, contractmanagement, marketing en communicatie). Je rapporteert aan de tweekoppige directie, doet verbetervoorstellen en voert die met je team door. Extern weet je commerciële kansen te benutten en samenwerkingsverbanden te bestendigen. Een unieke rol met veel mogelijkheden om je als manager te onderscheiden. Ideaal voor een sterke netwerker die van een uitdaging houdt en het speelveld overziet.


Het profiel / Your profile

● een afgeronde relevante wo-opleiding;
● minimaal 5 jaar ervaring in een soortgelijke commerciële rol;
● ervaring en relevant netwerk binnen de GGZ;
● ervaring met zorgcontractering;
● schakelt effectief tussen strategie, tactiek en operatie;
● ondernemend, positieve instelling en humor.


Het aanbod / The offer

● verantwoordelijk voor zorgverkoop, strategie, business development, innovatie en marketing;
● netwerkzorg opzetten binnen een dynamisch speelveld in de regio;
● meebouwen aan een vernieuwend zorgconcept binnen de GGZ;
● innovatieve zorgorganisatie met een ondernemende “can-do mentaliteit”;
● veel ruimte voor eigen visie en inbreng;
● goede primaire en secundaire voorwaarden.


Reactie / Reaction

Geïnteresseerd? Stuur je curriculum vitae en motivatie, onder vermelding van referentienummer WS/21-062-FMF naar Alexander Willemse, info@derksenderks.nl. Voor meer informatie kun je bellen met Alexander Willemse via 033 - 4728087.

Een assessment maakt deel uit van de selectiemethode.Tenslotte ..... / Finally ....

Onze opdrachtgever heeft er bewust voor gekozen om de procedure door Derks & Derks B.V. te laten behandelen. Wij vragen nadrukkelijk je reactie aan Derks & Derks te richten.

Is dit niet helemaal de functie die je zoekt? Kijk dan op http://www.derksenderks.nl/nl/nieuwe-baan/vacatures voor andere interessante vacatures!Solliciteer hier
Indien solliciteer hier u verwijst naar een ongeldig webadres, is de vacature (hoogstwaarschijnlijk) inmiddels vervuld. Attendeer FMF hierop

Uw referentie aan www.fmfvacatures.nl wordt gewaardeerd.
Your referral to www.fmfvacatures.nl is appreciated.


tussenpersoonlogo

Gegevens

Werkgever:
Dokter Bosman
Vacaturesteller:
Derks&Derks
Standplaats:
Amersfoort

Geplaatst op FMF: 02 juli 2021

Branche: Medical, Healthcare
Functie: Marketing / Sales, R&D, Finance / IT / Inkoop, Management
Opleidingsniveau: HBO / BSc, WO/academisch / MSc, PhD
Werkervaring: 5-10 jaar, > 10 jaar