home
vacatures
job-alert
bemiddelaars en links
over FMF
FAQ
vacature plaatsen
tell a friend
Tell a
Friend


Vacature ingevuld? Meld het ons!
Vacature
vervuld?Opgeslagen
vacatures (0)
Solliciteer direct
Indien solliciteer direct u verwijst naar een ongeldig webadres, is de vacature waarschijnlijk inmiddels vervuld. Attendeer FMF hierop
favvacicon

Basisarts (BIG-geregistreerd)

priority vacature priority vacature

Introductie

Flexibel parttime werk | medische keuringen voor een gevarieerde doelgroep | maatschappelijk relevant | tijdelijke aanstelling

Het bedrijf / The company

De Rijbewijs keuringingenorganisatie is gespecialiseerd in beroepsgerelateerde en medische keuringen en bestaat uit een team van ervaren keuringsartsen die werken vanuit diverse locaties in Nederland. De Rijbewijs keuringingenorganisatie is goed op de hoogte van de wetten en regels voor de uitvoering van een rijbewijskeuring voor het CBR en doet er alles aan om keuringen zorgvuldig en snel uit te voeren. Om dat te verwezenlijken werken zij vanuit verschillende locaties en zijn zij voor een aantal locaties op zoek naar (basis)artsen die hen willen helpen met het garanderen van de veiligheid op de weg in Nederland door medische rijbewijskeuringen uit te voeren. Geregeld openen ze speciaal voor jou een kantoorlocatie in de buurt waarvandaan je de werkzaamheden uit kan voeren: Flexibel, om de hoek en op de momenten dat dat voor jou uitkomt.

De functie / The role

Als Basisarts ben je verantwoordelijk voor het uitvoeren van beroepsgerelateerde en medische keuringen aan patiënten die daarvoor in aanmerking (moeten) komen. In samenwerking met een arbodienst voer je onder supervisie beroepsgerelateerde en medische rijbewijskeuringen uit bij een gevarieerde doelgroep. Als Basisarts ben je verantwoordelijk voor het uitvoeren van de volgende onderzoeken; anamnese, bloedrukmeting, urineonderzoek en een visus- en gezichtsveldtest. Daarnaast verricht je geregeld lichamelijk onderzoek. Je levert een belangrijke bijdrage aan de veiligheid op de weg in Nederland en komt met veel verschillende cliënten in aanraking, wat door collega-artsen als ontzettend positief wordt ervaren. Daarnaast ben je enorm flexibel in waar, wanneer en hoeveel uur je werkt. Onze opdrachtgever werkt vanuit verschillende locaties in Nederland en als arts kan je op bijna alle momenten van de dag een eigen spreekuur verrichten. Een ideale uitdading voor de korte termijn of maatschappelijk relevant om er parttime bij te doen!

Het profiel / Your profile

(Basis)arts met actieve BIG-registratie;
specifieke werkervaring als arts is geen vereiste;
gestructureerd en zelfstandig;
minimaal 4 uur per week inzetbaar;
minimaal 10 weken inzetbaar;
bezit van een auto is een pre (geen vereiste).


Het aanbod / The offer

als basisarts direct aan de slag;
eigen regie wanneer en hoeveel je werkt;
werken met een gevarieerde doelgroep;
optioneel werk je vanuit verschillende locaties;
tijdelijke aanstelling voor korte of langere termijn;
uitstekende verdiensten.


Reactie / Reaction

Geïnteresseerd? Stuur je curriculum vitae en motivatie, onder vermelding van referentienummer DT/21-097-FMF, naar Alexander Willemse, info@derksenderks.nl.

Voor meer informatie kun je bellen met Alexander Willemse via 033 – 4728087.

Een assessment kan deel uitmaken van de selectiemethode.

Onze opdrachtgever heeft er bewust voor gekozen om de procedure door Derks & Derks Detachering B.V. te laten behandelen. Wij vragen nadrukkelijk je reactie aan Derks & Derks te richten.

Is dit niet helemaal de functie die je zoekt? Kijk dan op http://www.derksenderks.nl/nl/nieuwe-baan/vacatures voor andere interessante vacatures!


Solliciteer hier
Indien solliciteer hier u verwijst naar een ongeldig webadres, is de vacature (hoogstwaarschijnlijk) inmiddels vervuld. Attendeer FMF hierop

Uw referentie aan www.fmfvacatures.nl wordt gewaardeerd.
Your referral to www.fmfvacatures.nl is appreciated.


tussenpersoonlogo

Gegevens

Werkgever:
Keuringsorganisatie Rijbewijzen
Vacaturesteller:
Derks&Derks
Standplaats:
Heel Nederland

Geplaatst op FMF: 02 juli 2021

Branche: Medical, Healthcare
Functie: Apothekers algemeen, Medisch algemeen
Opleidingsniveau: WO/academisch / MSc
Werkervaring: 0-2 jaar, 2-5 jaar, 5-10 jaar, > 10 jaar