home
vacatures
job-alert
bemiddelaars en links
over FMF
FAQ
vacature plaatsen
tell a friend
Tell a
Friend


Vacature ingevuld? Meld het ons!
Vacature
vervuld?Opgeslagen
vacatures (0)
Solliciteer direct
Indien solliciteer direct u verwijst naar een ongeldig webadres, is de vacature waarschijnlijk inmiddels vervuld. Attendeer FMF hierop
favvacicon

Productie Apotheker Individuele Bereidingen

priority vacature priority vacature

Introductie

Dé ideale functie voor een apotheker die zich verder wil ontwikkelen in een groeiende organisatie

Het bedrijf / The company

Onze opdrachtgever levert als onafhankelijke en groeiende onderneming farmaceutisch maatwerk voor specifieke patiëntbehoeften waardoor er zorg wordt gedragen voor een doelmatige geneesmiddelenvoorziening. Zij zetten zich in om geneesmiddelen met een medische noodzaak beschikbaar te maken en beschikbaar te houden. Dit zijn in bepaalde gevallen geneesmiddelen die voor een specifieke patiëntengroep of indicatie onmisbaar zijn. Op locatie ontwikkelt, produceert en registreert onze opdrachtgever haar eigen producten. Ze zetten de producten met eigen merknamen zelfstandig in de markt. De geregistreerde geneesmiddelen worden via de farmaceutische groothandels aan apotheken, ziekenhuisapotheken en apotheekhoudende huisartsen in Nederland geleverd. De organisatie heeft de afgelopen jaren een sterke groei doorgemaakt. Om verder vorm te geven aan deze groei en uitbreiding van het team zijn ze op zoek naar een pragmatische Productie Apotheker Individuele Bereidingen.

De functie / The role

Als Productie Apotheker Individuele Bereidingen sta je midden in de dynamiek en hectiek van de ad hoc productieprocessen. Je bent verantwoordelijk voor de aanvragen van geneesmiddelen vanuit met name openbare apotheken maar ook ziekenhuisapotheken en apotheekhoudende huisartsen. Je zorgt ervoor dat deze aanvragen beoordeeld worden, waarbij je het klantcontact waarborgt. Je staat andere apothekers te woord en werkt samen naar de beste oplossingen bij problemen. Daarnaast stel je ad hoc bereidingsprotocollen op en zorg je ervoor dat deze bereidingen op de juiste manier worden uitgevoerd binnen de verschillende afdelingen in de organisatie. Je bent verantwoordelijk voor het gehele proces.
Onze relatie heeft zichzelf hoge doelen gesteld ten aanzien van efficiëntie, kwaliteit en productiviteit, waardoor van jou een initiërende en motiverende rol wordt verwacht in projectgroepen. Bij de implementatie en optimalisatie van nieuwe processen krijg je ook een sleutelrol.
Kortom: een veelzijdige baan, waarin je talenten op het gebied van farmacie, kwaliteitszorg en samenwerking nu en in de toekomst ten volle aangesproken worden!


Het profiel / Your profile

• afgeronde master opleiding Farmacie;
• sterke communicatieve vaardigheden en uitstekend kunnen samenwerken;
• hebben van een ‘can-do mentaliteit’;
• pragmatisch, flexibel, out-of-the-box denken, probleemoplossend, zelfstarter, aanpakker;
• ambitieus, leergierig, openstaan voor nieuwe ervaringen.


Het aanbod / The offer

• concreet bijdragen aan verschillende farmaceutische processen;
• werken in een prettige, proactieve en collegiale werkomgeving;
• meegroeien met een ambitieuze organisatie;
• marktconform salaris.


Reactie / Reaction

Geïnteresseerd? Stuur je curriculum vitae en motivatie, onder vermelding van referentienummer WL/21-057-FMF, naar Minke Gastreich, info@derksenderks.nl.

Voor meer informatie kun je bellen met Minke Gastreich via 033 - 4728087.


Tenslotte ..... / Finally ....

Een assessment kan deel uitmaken van de selectiemethode.

Onze opdrachtgever heeft er bewust voor gekozen om de procedure door Derks & Derks B.V. te laten behandelen. Wij vragen nadrukkelijk je reactie aan Derks & Derks te richten.

Is dit niet helemaal de functie die je zoekt? Kijk dan op http://www.derksenderks.nl/nl/nieuwe-baan/vacatures voor andere interessante vacatures!Solliciteer hier
Indien solliciteer hier u verwijst naar een ongeldig webadres, is de vacature (hoogstwaarschijnlijk) inmiddels vervuld. Attendeer FMF hierop

Uw referentie aan www.fmfvacatures.nl wordt gewaardeerd.
Your referral to www.fmfvacatures.nl is appreciated.


tussenpersoonlogo

Gegevens

Werkgever:
Derks & Derks
Vacaturesteller:
Derks & Derks
Standplaats:
Flevoland

Geplaatst op FMF: 11 juni 2021

Branche: Farma & Biotech
Functie: Produktie/Engineering/Facility
Opleidingsniveau: WO/academisch / MSc, PhD
Werkervaring: 0-2 jaar, 2-5 jaar