home
vacatures
job-alert
bemiddelaars en links
over FMF
FAQ
vacature plaatsen
tell a friend
Tell a
Friend


Vacature ingevuld? Meld het ons!
Vacature
vervuld?Opgeslagen
vacatures (0)
Solliciteer direct
Indien solliciteer direct u verwijst naar een ongeldig webadres, is de vacature waarschijnlijk inmiddels vervuld. Attendeer FMF hierop
favvacicon

Recruitment Consultant

priority vacature priority vacature

bedrijfslogo

Introductie

De ideale functie voor een ondernemende persoonlijkheid die zijn/haar sociale skills en commercieel talent wil (blijven) ontwikkelen

Het bedrijf / The company

Derks & Derks is al 20 jaar betrouwbare partner in Werving & Selectie, Detachering & Interim, Talent Development, HR Research en Executive Education. Met ons full service HR bureau zijn we de grootste speler in de markt. We brengen opdrachtgevers en hoger opgeleide talenten in de sectoren Life Sciences en Healthcare samen. We vinden talenten, we zorgen dat ze zich ontwikkelen en dat ze blijven.
Persoonlijke aandacht, heldere afspraken, integriteit, kwaliteit en wensen en behoeftes van opdrachtgever en kandidaat vormen altijd de basis.
Vanuit onze de bevlogenheid om altijd meerwaarde te blijven bieden, hebben wij diverse initiatieven opgezet, zoals het International Network of Recruitment Agencies in Life Sciences (INRALS).
De cultuur bij Derks & Derks is hands-on, open en informeel. We zijn betrokken en dragen samen verantwoordelijkheid voor het resultaat. In de praktijk betekent dit dat we werken aan een gezamenlijke doelstelling, zonder harde individuele KPI’s. Er is altijd ruimte voor (persoonlijke) ontwikkeling. Er wordt hard gewerkt, maar ook veel gelachen. Wat je nog meer kunt verwachten als je bij Derks & Derks werkt zijn de nodige borrels, de gezamenlijke lunch, een dagelijks potje tafelvoetbal, het Kerstdiner in stijl, het jaarlijkse beachvolleybal event en de vrijheid om gedeeltelijk thuis te werken.

De functie / The role

Denk jij in mogelijkheden en hou je eenvoudig het overzicht over verschillende projecten? Ben je communicatief vaardig en commercieel ingesteld? Dan komen deze vaardigheden goed van pas in de rol van Recruitment Consultant bij Derks & Derks. In deze functie werk je voor meerdere opdrachtgevers tegelijk. Je bent dé gesprekspartner voor ons netwerk. Je helpt professionals met het vinden van de juiste baan en eventuele vervolgstappen in hun carrière binnen de branche.
Tevens ben je strategisch partner voor de opdrachtgevers waarvoor je werkt. Dit doe je door hen te adviseren bij HR-gerelateerde vraagstukken, of te ondersteunen door het inzetten van andere diensten van Derks & Derks, zoals Talent Development, wetenschappelijk onderzoek en de verschillende opleidingen. Je takenpakket bestaat onder andere uit het op- en uitbouwen van nieuwe en bestaande relaties binnen Life Sciences en Healthcare, het coördineren van werving- en selectie opdrachten, het opstellen van marktanalyses en het searchen naar en interviewen van kandidaten. Als Recruitment Consultant moet je hierbij snel kunnen schakelen en meerdere ballen in de lucht houden.

Daarnaast ben je leergierig en zorg je er altijd voor om gezamenlijk met het team het beste resultaat te behalen. In de deze functie ben je zelf verantwoordelijk voor het resultaat, maar het team staat achter je om de helpen waar nodig. Verder ben je vindingrijk en weet je met gemak de juiste match te maken tussen opdrachtgever en professional. Word jij enthousiast als je deze vacature van Recruitment Consultant bij Derks & Derks leest? Dan ben jij degene die wij zoeken!

Het profiel / Your profile

• een afgeronde Bachelor of Master opleiding;
• ervaring in een vergelijkbare functie is een pré, maar geen must;
• representatief, proactief, daadkrachtig, mensgericht en betrokken, met een gezonde dosis humor;
• verbinder, weet de juiste match te maken;
• commerciële instelling;
• goede beheersing van Nederlandse en Engelse taal.

Het aanbod / The offer

• werken in een succesvolle en groeiende dienstverlenende organisatie;
• een enthousiast team van collega’s;
• open cultuur en sfeer, waardoor je waarschijnlijk snel je plek zal vinden binnen het team;
• breed takenpakket met grote mate van verantwoordelijkheid;
• ruimte voor opleiding en ontwikkeling;
• samen met collega’s verantwoordelijk zijn voor het resultaat;
• op- en uitbouwen van een netwerk binnen de Life Sciences en gezondheidszorg;
• salaris dat past bij de ervaring en het eventuele netwerk dat je meebrengt.

Reactie / Reaction

Geïnteresseerd? Stuur je curriculum vitae en motivatie, onder vermelding van referentienummer WL/20-101 naar Pieter van Gelderen, info@derksenderks.nl. Voor meer informatie kun je contact opnemen met Pieter via 033 - 4728087. Een assessment maakt deel uit van de selectiemethode.


Solliciteer hier
Indien solliciteer hier u verwijst naar een ongeldig webadres, is de vacature (hoogstwaarschijnlijk) inmiddels vervuld. Attendeer FMF hierop

Uw referentie aan www.fmfvacatures.nl wordt gewaardeerd.
Your referral to www.fmfvacatures.nl is appreciated.


tussenpersoonlogo

Gegevens

Werkgever:
Derks & Derks
Vacaturesteller:
Derks & Derks
Standplaats:
Amersfoort

Geplaatst op FMF: 10 juni 2021

Branche: Farma & Biotech, Medical, Healthcare
Functie: HR / PR / legal
Opleidingsniveau: HBO / BSc, WO/academisch / MSc
Werkervaring: 0-2 jaar, 2-5 jaar, 5-10 jaar