home
vacatures
job-alert
bemiddelaars en links
over FMF
FAQ
vacature plaatsen
tell a friend
Tell a
Friend


Vacature ingevuld? Meld het ons!
Vacature
vervuld?Opgeslagen
vacatures (0)
Solliciteer direct
Indien solliciteer direct u verwijst naar een ongeldig webadres, is de vacature waarschijnlijk inmiddels vervuld. Attendeer FMF hierop
favvacicon

Projectmanager Healthcare

priority vacature priority vacature

bedrijfslogo

Introductie

Ondernemende projectrol waarin je de Businessunit Healthcare verder uitbouwt en bijdraagt aan de kwaliteit en effectiviteit van de gezondheidszorg in Nederland

Het bedrijf / The company

Derks & Derks is al 20 jaar betrouwbare partner in talent development en bemiddeling in Life Sciences en Healthcare. We zijn met 70 professionals leading in onze dienstverlening.

Werving & Selectie, Detachering & Interim, Talent Development, Executive Education en HR Research vormen de kern van onze dienstverlening. Persoonlijke aandacht, heldere afspraken, integriteit, strikte kwaliteitsnormen en wensen en behoeftes van opdrachtgever en kandidaat vormen daarin altijd de basis. Met twintig jaar ervaring, een breed netwerk en sterke vak- en branchekennis, zijn wij dé partner in human talent voor Life Sciences en Healthcare.

Vanuit onze bevlogenheid om altijd meerwaarde te bieden voor onze kandidaten en opdrachtgevers, hebben we diverse initiatieven opgezet:
• Masterclass NieuweZorg (dé opleiding voor verdieping van kennis en netwerk in het gehele zorgspectrum);
• Leergang Industriële Farmacie (dé opleiding voor verdieping en verbreding van kennis en netwerk binnen Life Sciences);
• FMF-vacatures (online alle hbo+ vacatures in Farma, Medical, Food & Healthcare);
• INRALS (International Network of Recruitment Agencies in Life Sciences).


Extra info

Onze cultuur is hands-on, klantgericht, open en informeel. Ook op kantoor werken we met aandacht voor elkaar samen, door écht te kijken en te luisteren. We zijn betrokken en dragen gezamenlijke verantwoordelijkheid voor het resultaat. Er is volop ruimte voor (persoonlijke) ontwikkeling. Er wordt hard gewerkt, maar ook veel gelachen. Dit zorgt ervoor dat we van elkaar leren, elkaar helpen en er voor elkaar zijn, als één team, met eenieder zijn/haar eigen talenten.

De functie / The role

In deze positie krijg je energie van het vergroten van de marktpositie van Derks & Derks Healthcare in Nederland. Je denkt strategieën uit, voert marktgerichte acties uit en onderhoudt contact met interessante organisaties en instanties binnen de zorg. Je doet marktonderzoek, analyseert klantbehoeften en speelt hierop in. Door de unieke positie van Derks & Derks Healthcare in het zorglandschap zit je aan tafel bij ziekenhuizen, zorgverzekeraars, ZBC’s, zorginstellingen, overheid en industrie. Onze inhoudsgedreven dienstverlening op het gebied van bemiddeling, educatie en ontwikkeling, maakt dat je dagelijks leuke gesprekken voert over hoe we de zorg gezamenlijk kunnen verbeteren en de inzet van zorgmedewerkers op alle niveau’s kunnen optimaliseren.

Je bent analytisch, maar ook innovatief, daadkrachtig en resultaatgericht en weet de mogelijkheden voor opdrachtgevers bij Derks & Derks actief in te zetten. Zo bouw je mee aan het succes van de Businessunit Healthcare.


Het profiel / Your profile

• hbo-/wo-opleidingsniveau;
• analytisch sterk en schakelt makkelijk met management en directieniveau;
• ondernemende projectmanager die beschikt over een relevant netwerk in de zorg;
• communicatief vaardig, doelgericht, energiek en verbindend;
• uitstekende beheersing van Nederlandse en Engelse taal.


Het aanbod / The offer

• werken bij een succesvol en groeiend HR adviesbureau;
• relaties uitbouwen met interessante partijen binnen de zorg;
• samenwerken met gedreven professionals;
• een marktconform salaris dat past bij jouw ervaringsniveau;
• vrijheid, ruimte, creativiteit en ondernemerschap.


Reactie / Reaction

Geïnteresseerd? Stuur je curriculum vitae en motivatie, onder vermelding van referentienummer WL/21-022-FMF, naar Alexander Willemse, info@derksenderks.nl. Voor meer informatie kun je bellen met Alexander Willemse via 033 - 472808


Tenslotte ..... / Finally ....

Deze positie in beschikbaar als tijdelijk dienstverband voor de duur van 1 tot 2 jaar. Een parttime dienstverband is bespreekbaar, evenals een vast contract op de lange termijn.

Een assessment kan onderdeel uitmaken van de selectiemethode.

Is dit niet helemaal de functie die je zoekt? Kijk dan op http://www.derksenderks.nl/nl/nieuwe-baan/vacatures voor andere interessante vacatures!
Solliciteer hier
Indien solliciteer hier u verwijst naar een ongeldig webadres, is de vacature (hoogstwaarschijnlijk) inmiddels vervuld. Attendeer FMF hierop

Uw referentie aan www.fmfvacatures.nl wordt gewaardeerd.
Your referral to www.fmfvacatures.nl is appreciated.


Gegevens

Werkgever:
Derks&Derks
Vacaturesteller:
Derks&Derks
Standplaats:
Amersfoort

Geplaatst op FMF: 03 juni 2021

Branche: Healthcare
Functie: Marketing / Sales, R&D, Management, HR / PR / legal
Opleidingsniveau: HBO / BSc, WO/academisch / MSc
Werkervaring: 2-5 jaar, 5-10 jaar, > 10 jaar