home
vacatures
job-alert
bemiddelaars en links
over FMF
FAQ
vacature plaatsen
tell a friend
Tell a
Friend


Vacature ingevuld? Meld het ons!
Vacature
vervuld?Opgeslagen
vacatures (0)
Solliciteer direct
Indien solliciteer direct u verwijst naar een ongeldig webadres, is de vacature waarschijnlijk inmiddels vervuld. Attendeer FMF hierop
favvacicon

Microbiologisch/chemisch analist QCbedrijfslogo

Introductie

Voor een internationaal bedrijf in de voedingsmiddelen industrie zijn wij op zoek naar een microbiologisch/chemisch analist.

Het bedrijf / The company

In dit bedrijf zal je komen te werken in een enthousiast team van chemisch en microbiologisch laboranten waarin gestreefd wordt naar de hoogst mogelijke kwaliteit. Daarnaast bied dit bedrijf ruimte voor ontwikkeling en leggen ze de nadruk op een fijne werksfeer.De functie / The role

Voor deze functie zoekt het bedrijf een laborant die ervaring heeft met het uitvoeren van kwaliteitscontroles m.b.v. microbiologische en chemische analyses. In deze functie als laboratorium analist ga je werken met meerdere microbiologische technieken waaronder klassieke microbiologie, platen gieten, aanenten en determinaties. Naast de microbiologie ga je aan de slag met natchemische analyses waaronder vochtgehalte, vetgehalte en kleurbepalingen. Je stelt rapportages op en werkt op dit laboratorium onder voedsel kwaliteitsrichtlijnen zoals HACCP en BRC.

 Het profiel / Your profile

Voor deze functie zijn we op zoek naar een laborant met de volgende achtergrond:
  • Een afgeronde MLO3/MLO4 opleiding in de richting van microbiologie, life sciences of soortgelijk

  • Je hebt (stage)ervaring met chemische en microbiologische technieken

  • Je werkt zowel goed zelfstandig en in groepsverband

  • Je bent stressbestendig en weet goed verschillende taken te combineren

  • Je bent bereid om een tijdelijk werk te verrichtenHet aanbod / The offer

  • Marktconform salaris

  • Bijpassende secundaire arbeidsvoorwaarden. 

  • Uitzicht op een vast dienstverband.

Over Science at Work

Bij Science at Work komen mensen en wetenschap samen. Onze Talent Acquisition Experts zijn allen een gesprekpartner op niveau met een afgeronde laboratorium en science opleiding. Wij brengen talent en werkgevers samen voor vaste – en tijdelijke banen in geheel Nederland.

Als gespecialiseerde divisie van een Nederlandse recruitment organisatie met 7 kantoren in de Benelux, hebben wij een groot bereik en nog grotere branche kennis.

Science at Work staat gelijk aan kwaliteit en kennis. Waarin Science at Work zich verder onderscheidt zijn de nieuwste recruitment technologieën, bevlogen recruiters en aandacht voor mens en milieu. Zo werken wij sneller, efficiënter én groener.Science at Work werkt voor MLO, HLO en WO professionals in de life sciences, farmacie, voedingsmiddelen, biotechnologie en (petro)chemie in geheel Nederland. Wij bieden vaste en tijdelijke laboratorium en science banen binnen de microbiologie, chemie, analytische chemie, biochemie, sales, quality assurance, medical devices en biomedische laboratorium technologie.
Solliciteer hier
Indien solliciteer hier u verwijst naar een ongeldig webadres, is de vacature (hoogstwaarschijnlijk) inmiddels vervuld. Attendeer FMF hierop

Uw referentie aan www.fmfvacatures.nl wordt gewaardeerd.
Your referral to www.fmfvacatures.nl is appreciated.


Gegevens

Werkgever:
Science at Work Staffing BV
Vacaturesteller:
Science at Work Staffing BV
Standplaats:
Regio Wormer

Geplaatst op FMF: 02 juni 2021

Branche: Food
Functie: QC / Laboratory
Opleidingsniveau: HBO / BSc
Werkervaring: 0-2 jaar, 2-5 jaar