home
vacatures
job-alert
bemiddelaars en links
over FMF
FAQ
vacature plaatsen
tell a friend
Tell a
Friend


Vacature ingevuld? Meld het ons!
Vacature
vervuld?Opgeslagen
vacatures (0)
Solliciteer direct
Indien solliciteer direct u verwijst naar een ongeldig webadres, is de vacature waarschijnlijk inmiddels vervuld. Attendeer FMF hierop
favvacicon

Marketeer Derks & Derks / Manager Life Sciences Jobboard FMF

priority vacature priority vacature

bedrijfslogo

Introductie

Veelzijdige functie voor creatieve persoonlijkheid

Het bedrijf / The company

Derks & Derks is al 20 jaar betrouwbare partner in Werving & Selectie, Detachering & Interim, Talent Development, HR Research en Executive Education. Met ons full service HR bureau zijn we de grootste speler in de markt.
Écht kijken en luisteren, dát is waar wij goed in zijn bij Derks & Derks. Persoonlijke aandacht, heldere afspraken, integriteit, strikte kwaliteitsnormen en wensen en behoeftes van opdrachtgever en kandidaat vormen daarin altijd de basis. Zo brengen we opdrachtgevers en hoger opgeleide talenten in de sectoren Life Sciences en Healthcare samen. We vinden talenten, we zorgen dat ze zich ontwikkelen en dat ze blijven.
Vanuit onze de bevlogenheid om altijd meerwaarde te blijven bieden voor onze kandidaten en opdrachtgevers, hebben we diverse initiatieven opgezet. FMF Vacatures is daar één van.
De cultuur bij Derks & Derks is hands-on, klantgericht, open en informeel. We zijn betrokken en dragen gezamenlijke verantwoordelijkheid voor het resultaat. Er is altijd ruimte voor (persoonlijke) ontwikkeling. Er wordt hard gewerkt, maar ook veel gelachen. Wat je nog meer kunt verwachten als je bij Derks & Derks werkt zijn de nodige borrels, de gezamenlijke lunch, een dagelijks potje tafelvoetbal, het Kerstdiner in stijl, het jaarlijkse beachvolleybal event en de vrijheid om gedeeltelijk thuis te werken.
Extra info

FMFvacatures.nl heeft online het grootste hbo+ vacature aanbod binnen Farma, Medical, Food en Healthcare. De site wordt uitstekend gewaardeerd door zowel hoogopgeleide professionals als werkgevers en bemiddelaars. Werkgevers en bemiddelaars kunnen via een eigen account hun vacatures plaatsen en noemen FMF-vacatures één van de betere wervingskanalen. Kandidaten kunnen kosteloos job alerts aanmaken, om zo wekelijks of dagelijks de vacatures binnen de door hen opgegeven criteria te ontvangen.

De functie / The role

Samen met een collega bouw je aan de marketing en communicatie van een aantal van de Derks & Derks-bedrijven. Samen bedenken jullie campagnes, rollen die uit, zorgen voor de analyses en sturen bij waar nodig. Naast deze taken pak je andere marketing/communicatie taken met plezier op. Denk aan het schrijven van teksten, het versturen van mailings of het up to date houden van de verschillende websites.
Daarnaast ben je verantwoordelijk voor FMFvacatures.nl, het enige jobboard voor vacatures binnen Farma, Medical, Food & Healthcare.
Je zorgt voor het beheer van de website, de marketing/communicatie en het uitbouwen van de verdere positionering van FMFvacatures in de markt. Via de online jobportal, mailings, persoonlijk contact en de diverse social media-kanalen weet jij vanuit FMF de doelgroepen te bereiken én te inspireren. Google Analytics is voor jou bekend terrein om het resultaat van activiteiten te monitoren. Je houdt de FMF-vacatures up to date door relevante vacatures in te voeren en de vacatures die door derden geplaatst worden te monitoren. Je stuurt een groepje enthousiaste studenten aan bij het invoeren en controleert en inspireert hen. Verder beheer je de database en houdt deze actueel. Deze administratieve taken bedragen circa 25% van je tijd en zijn essentieel om op de hoogte te blijven van marktontwikkelingen.
Het profiel / Your profile

• afgeronde hbo -opleiding, richting marketing/communicatie is een pré, maar geen must;
• affiniteit met Life Sciences en Healthcare;
• commerciële instelling;
• ervaring met Google Analytics, Google Ads, LinkedIn en andere Social Media;
• proactief, secuur, gedreven, creatief,klant- en resultaatgericht, met een gezonde dosis humor;
• kan goed overzicht houden over meerdere projecten;
• goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift.Het aanbod / The offer

• werken in een succesvolle en groeiende dienstverlenende organisatie;
• een enthousiast team van collega’s;
• open cultuur en sfeer, waardoor je waarschijnlijk snel je plek zal vinden binnen het team;
• breed takenpakket met grote mate van verantwoordelijkheid;
• veelzijdige hands-on marketingrol;
• ruimte voor opleiding en ontwikkeling;
• samen met collega’s verantwoordelijk zijn voor het resultaat;
• op of uitbouwen van een netwerk binnen de Life Sciences en gezondheidszorg;
• salaris dat past bij de ervaring en het eventuele netwerk dat je meebrengt.


Reactie / Reaction

Geïnteresseerd? Stuur je curriculum vitae en motivatie, onder vermelding van referentienummer WL/21-052-FMF, naar Jan Derks van Derks & Derks B.V., info@derksenderks.nl. Meer informatie over onze organisatie is te vinden op www.derksenderks.nl. ‘Jouw’ jobportal FMF vind je op www.fmfvacatures.nl. Natuurlijk kun je ook bellen met Jan Derks via 033 – 4728087.


Tenslotte ..... / Finally ....

Een assessment maakt deel uit van de selectiemethode.

Is dit niet helemaal de functie die je zoekt? Kijk dan op http://www.derksenderks.nl/nl/nieuwe-baan/vacatures voor andere interessante vacatures!Solliciteer hier
Indien solliciteer hier u verwijst naar een ongeldig webadres, is de vacature (hoogstwaarschijnlijk) inmiddels vervuld. Attendeer FMF hierop

Uw referentie aan www.fmfvacatures.nl wordt gewaardeerd.
Your referral to www.fmfvacatures.nl is appreciated.


Gegevens

Werkgever:
Derks&Derks
Vacaturesteller:
Derks&Derks
Standplaats:
Amersfoort

Geplaatst op FMF: 25 mei 2021

Branche: Farma & Biotech, Medical, Healthcare
Functie: Marketing / Sales, Finance / IT / Inkoop, HR / PR / legal, Administratief
Opleidingsniveau: HBO / BSc, WO/academisch / MSc
Werkervaring: 0-2 jaar, 2-5 jaar, 5-10 jaar, > 10 jaar