home
vacatures
job-alert
bemiddelaars en links
over FMF
FAQ
vacature plaatsen
tell a friend
Tell a
Friend


Vacature ingevuld? Meld het ons!
Vacature
vervuld?Opgeslagen
vacatures (0)
Solliciteer direct
Indien solliciteer direct u verwijst naar een ongeldig webadres, is de vacature waarschijnlijk inmiddels vervuld. Attendeer FMF hierop
favvacicon

Product Manager Farma

priority vacature priority vacature

IntroductieHet bedrijf / The company

Onze opdrachtgever is een farmaceutisch bedrijf dat waardevolle geneesmiddelen levert aan patiënten wereldwijd. Ze onderzoeken, ontwikkelen, maken en vermarkten zowel specialité geneesmiddelen als gelicentieerde producten.
In Nederland zit hun hoofdkantoor in Noord-Holland. Onze opdrachtgever bereid zich voor op een nieuwe productlancering. Om dit te kunnen realiseren, zijn we op zoek naar een nieuwsgierige, enthousiaste en gedreven Product Manager.


De functie / The role

Als Product Manager Farma ben je op marketingvlak verantwoordelijk voor een nieuw product dat wordt gelanceerd. Je houdt je onder andere bezig met het opstellen van een strategisch Brand plan, het schrijven van de lange termijnstrategie en het opstellen van een tactisch/operationeel marketing (jaar)plan. Hier geef je zelf ook uitvoering aan. Het uitwerken van de bijbehorende budgetten en de implementatie van diverse activiteiten horen hier ook bij. Om succesvol te zijn in deze positie zoeken wij iemand met een visie, iemand die strategisch sterk is en zijn eigen lijnen uit kan zetten. Je komt te werken in een dynamische omgeving, waar nog veel ruimte is om het een en ander te ontwikkelen. Je hebt de ruimte om hierin het verschil te maken.
Dit doe je samen met een enthousiast team dat gericht is op samenwerken. Je anticipeert op toekomstige trends in ziektebeeld management en marktomgeving die de prestatie en potentie van het product kunnen beïnvloeden. Daarbij controleer en bewaak je de productstrategie en uitrol en stelt bij wanneer dit nodig is. Je ontwikkelt je kennis in de relevante indicatiegebieden en op termijn is er de mogelijkheid om door te groeien naar de rol van Brand Manager! Kortom; een veelzijdige functie, met nieuwe unieke producten, en doorgroeimogelijkheden.


Het profiel / Your profile

• afgeronde hbo- / wo-opleiding (richting Marketing of andere relevante opleiding);
• minimaal 3 jaar werkervaring in een soortgelijke functie (bij voorkeur in de farmaceutische industrie, maar we nodigen ook professionals van buiten de farma uit om te solliciteren);
• ervaring met multichannel marketing;
• uitstekende beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift;
• proactief, zelfstartend, strategisch, ondernemend, analytisch en creatief (out-of-the-box!).Het aanbod / The offer

• sleutelpositie in een ambitieuze, groeiende organisatie met doorgroeimogelijkheden tot Brand Manager;
• strategisch & hands-on;
• een creatieve, innovatieve en dynamische omgeving met veel mogelijkheden;
• de kans om hét verschil te maken;
• lancering van een nieuw product en unieke one-of-a-kind producten in de pipeline.


Reactie / Reaction

Geïnteresseerd? Stuur je curriculum vitae en motivatie, onder vermelding van referentienummer WL/21-051-FMF, naar Pieter van Gelderen, info@derksenderks.nl.
Voor meer informatie kun je bellen met Pieter van Gelderen via 033 - 4728087.

Onze opdrachtgever heeft er bewust voor gekozen om de procedure door Derks & Derks B.V. te laten behandelen. Wij vragen nadrukkelijk je reactie aan Derks & Derks te richten.

Is dit niet helemaal de functie die je zoekt? Kijk dan op http://www.derksenderks.nl/nl/nieuwe-baan/vacatures voor andere interessante vacatures!
Solliciteer hier
Indien solliciteer hier u verwijst naar een ongeldig webadres, is de vacature (hoogstwaarschijnlijk) inmiddels vervuld. Attendeer FMF hierop

Uw referentie aan www.fmfvacatures.nl wordt gewaardeerd.
Your referral to www.fmfvacatures.nl is appreciated.


Gegevens

Werkgever:
Derks & Derks
Vacaturesteller:
Derks & Derks
Standplaats:
Noord Holland

Geplaatst op FMF: 21 mei 2021

Branche: Farma & Biotech
Functie: Marketing / Sales
Opleidingsniveau: HBO / BSc, WO/academisch / MSc
Werkervaring: 2-5 jaar, 5-10 jaar, > 10 jaar