home
vacatures
job-alert
bemiddelaars en links
over FMF
FAQ
vacature plaatsen
tell a friend
Tell a
Friend


Vacature ingevuld? Meld het ons!
Vacature
vervuld?Opgeslagen
vacatures (0)
Solliciteer direct
Indien solliciteer direct u verwijst naar een ongeldig webadres, is de vacature waarschijnlijk inmiddels vervuld. Attendeer FMF hierop
favvacicon

Accountmanager Benelux

priority vacature priority vacature

bedrijfslogo

Introductie

Veelzijdige en verantwoordelijke commerciële positie binnen groeiende organisatie

Het bedrijf / The company

Onze opdrachtgever ontwikkelt al meer dan 25 jaar innovatieve systemen om gestandaardiseerde processen in laboratoria te automatiseren. Voor deze integratie zijn zij merkonafhankelijk en maken ze gebruik van eigen software. Hiermee verzorgen zij een unieke en geavanceerde oplossing voor laboratoriumautomatisering. Naast integrator van complete modulaire platformen en ultra high throughputsystemen zijn zij ook leverancier van een breed scala aan innovatieve hulpmiddelen. In alle werkzaamheden staat de klant centraal. Samen met de klant zoekt de organisatie naar de best mogelijke oplossing die past bij de applicatie van de klant. Ook bieden zij oplossingen om het dagelijks werk eenvoudiger, flexibeler en gebruiksvriendelijker te maken, waarbij kwaliteit, nauwkeurigheid en service hoog in het vaandel staan. Dit doen zij zowel op nationaal als internationaal niveau.
De organisatie kenmerkt zich door teamwork en korte communicatielijnen. Verder stimuleren ze eigen verantwoordelijkheid en vrijheid in werken. Ter uitbreiding van het team zijn zij op zoek naar ambitieuze en enthousiaste kandidaten die kunnen bijdragen aan het verder uitbouwen van de huidige marktpositie in een hightech, maar informele omgeving.

De functie / The role

Als Accountmanager Benelux ben je verantwoordelijk voor het relatiebeheer, de sales en de opvolging richting de klanten in zowel Nederland, België als Luxemburg. In deze rol richt jij je op de verkoop van een breed scala aan innovatieve hulpmiddelen. Hierbij moet je denken aan pipetten, washers, dispensers, readers en incubators die gebruikt worden binnen diverse laboratoria. Je werkt deels vanuit het kantoor in Breda en richt je op het oppakken van verkoopaanvragen, het maken van offertes en het voeren van onderhandelingsgesprekken. In deze rol ben je verantwoordelijk voor je eigen rayon en ondersteun je collega’s binnen hun regio. Ook vertegenwoordig je de opdrachtgever tijdens beurzen en evenementen in binnen- en buitenland. Je weet een goede balans te vinden tussen een goed resultaat voor de klant, maar ook voor de organisatie. Al met al een zeer veelzijdige commerciële functie binnen een hechte, ambitieuze en groeiende organisatie.

Het profiel / Your profile

• minimaal mbo-4 werk- en denkniveau;
• minimaal 2 jaar werkervaring binnen Life Sciences, bij voorkeur bij een laboratorium;
• commercieel inzicht en ervaring in sales zijn een pre;
• gestructureerd, stressbestendig en nauwkeurig;
• verantwoordelijk, sociaal en zelfstandig;
• uitstekende communicatieve vaardigheden in het Nederlands en Engels, zowel in woord als geschrift;
• in het bezit van rijbewijs B.

Het aanbod / The offer

• veelzijdige en verantwoordelijke commerciële positie;
• ambitieuze en groeiende organisatie;
• een hecht team met sterke focus op klanttevredenheid;
• veel afwisseling in taken en verantwoordelijkheden.


Reactie / Reaction

Geïnteresseerd? Stuur je curriculum vitae en motivatie, onder vermelding van referentienummer WS/21-038-FMF, naar Tim van Loon, info@derksenderks.nl. Voor meer informatie kun je bellen met Tim van Loon via 033 - 4728087.

Een assessment kan deel uitmaken van de selectiemethode.


Tenslotte ..... / Finally ....

Onze opdrachtgever heeft er bewust voor gekozen om de procedure door Derks & Derks B.V. te laten behandelen. Wij vragen nadrukkelijk je reactie aan Derks & Derks te richten.

Is dit niet helemaal de functie die je zoekt? Kijk dan op http://www.derksenderks.nl/nl/nieuwe-baan/vacatures voor andere interessante vacatures!


Solliciteer hier
Indien solliciteer hier u verwijst naar een ongeldig webadres, is de vacature (hoogstwaarschijnlijk) inmiddels vervuld. Attendeer FMF hierop

Uw referentie aan www.fmfvacatures.nl wordt gewaardeerd.
Your referral to www.fmfvacatures.nl is appreciated.


tussenpersoonlogo

Gegevens

Werkgever:
Derks & Derks
Vacaturesteller:
Derks & Derks
Standplaats:
Breda

Geplaatst op FMF: 17 mei 2021

Branche: Food, Farma & Biotech, Medical
Functie: Marketing / Sales
Opleidingsniveau: HBO / BSc
Werkervaring: 0-2 jaar, 2-5 jaar