home
vacatures
job-alert
bemiddelaars en links
over FMF
FAQ
vacature plaatsen
tell a friend
Tell a
Friend


Vacature ingevuld? Meld het ons!
Vacature
vervuld?Opgeslagen
vacatures (0)
Solliciteer direct
Indien solliciteer direct u verwijst naar een ongeldig webadres, is de vacature waarschijnlijk inmiddels vervuld. Attendeer FMF hierop
favvacicon

Verpleegkundige Neurologiebedrijfslogo

Introductie

Ben jij die energieke en gemotiveerde verpleegkundige, die graag zorg biedt aan patiënten die veelal acute zorg nodig hebben? Doe jij dit het liefst samen met gedreven collega’s die iedere dag weer streven naar de beste zorg? Sluit je dan aan bij ons team Neurologie. Dan maken we samen het verschil!

Extra info

De afdeling Neurologie van Amphia bevindt zich op nieuwe locatie Molengracht. Een onderdeel van onze kliniek is de Brain Care Unit (BCU). Hier worden niet alleen stroke (oftewel CVA) patiënten opgenomen, maar ook andere complexe en instabiele neurologische patiënten die intensieve observatie nodig hebben m.b.t. de vitale- en neurologische functies.

Je gaat deel uit maken van een ontzettend leuk, gemêleerd team. Ieder zorgindividu heeft hart voor de patiënt en hun omgeving. Zowel jong als oud, betrokkenheid staat bij ons voorop! Ruimte om te leren en jezelf te blijven ontwikkelen stimuleren we binnen onze unit volop en de collega’s versterken elkaar hier ook in. Jaarlijks zijn er zelfs een aantal plaatsen om een CZO geaccrediteerde Neurologie opleiding te volgen!

De functie / The role

Als verpleegkundige Neurologie ben je verantwoordelijk voor de totale verpleegkundige zorg van opname tot ontslag voor de aan jou toegewezen patiënten. Het is een afwisselende functie waarbij je zorg draagt voor patiënten van alle leeftijden en met verschillende, complexe neurologische aandoeningen zoals CVA, epilepsie, MS, Parkinson en oncologie. Verder:

Werk je met kwetsbare patiënten die vaak acuut opgenomen zijn;

Krijg je te maken met een hoge turnover aan patiënten waardoor jouw sterke klinische blik noodzakelijk is;
Werk je veel samen met fysio- en ergotherapeuten, logopedie en diëtetiek én ben jij de patiëntvertegenwoordiger in het overleg;
Kan je ook deelnemen aan verschillende werkgroepen waar je, door middel van jouw nieuwsgierige blik, kan bijdragen aan nieuwe ontwikkelingen binnen de patiëntenzorg.

Het profiel / Your profile

Jij haalt de meerwaarde uit de kleine stapjes vooruit bij de patiënt. Fysiek en mentaal ben je erg sterk en je durft initiatief te nemen in onvoorziene situaties. Je bent enthousiast, betrokken en communicatief zeer sterk. Verder:

Heb je een afgeronde mbo- of hbo-opleiding tot verpleegkundige;
Heb je affiniteit en ervaring met neurologische patiënten en een afgeronde opleiding tot Neurologie Verpleegkundige is een pré;
Ben je een BIG geregistreerde
Sta je lekker stevig met beide voeten op de grond en weet je van aanpakken. Je vindt je zelfontwikkeling, maar ook de ontwikkeling van jouw collega’s en de afdeling belangrijk.
Dus... Hebben wij je interesse gewekt en zie jij jezelf als verpleegkundige Neurologie ontwikkelen binnen een ziekenhuis waar iedere dag mooi werk wordt verricht? Voel je dan vrij om een dag mee te komen lopen op onze afdeling.

Het aanbod / The offer

Werken bij Amphia betekent werken in hét topklinisch ziekenhuis van de mooie stad Breda. Wij bieden je een jaarcontract, met kans op een contract voor onbepaalde tijd. Daarnaast:

Een salaris van maximaal € 3.322,- bruto per maand, conform CAO Ziekenhuizen (functiegroep 45, op basis van 36 uur);
8,3% vakantietoeslag en 8,3% eindejaarsuitkering;
Gratis lidmaatschap Cultuur Werkt!
Een online aanbod met allerlei leuke trainingen, activiteiten en praktische tips op het gebied van gezondheid en welzijn. Omdat we gezondheid belangrijk vinden, bieden we mindfulness en bootcamp lessen aan die je samen met je team kunt volgen.
Molengracht is zeer centraal gelegen en daarmee makkelijk te bereiken met zowel de auto, fiets als OV.
Wat bovendien leuk is om te weten: bij Amphia krijg je onder andere korting op extra producten zoals een sportabonnement, fiets of telefoon en je ontvangt collectiviteitskorting op je zorgverzekering. Je kunt ook lid worden van onze personeelsvereniging die leuke reisjes en uitjes organiseert.

Wie ben JIJ?

Reactie / Reaction

Wil je meer inhoudelijke informatie over deze vacature? Neem dan gerust contact op met Wendy van Breemen (076 595 4280) of Simone Voets (076 595 2253), meewerkend teamleidinggevenden Neurologie.

Direct solliciteren kan natuurlijk ook! Klik op de onderstaande button en stuur je cv met motivatie vóór 17 mei 2021.

Ben je al in dienst bij Amphia? Solliciteer dan via de interne vacaturepagina van Amphia. Via de onderstaande button is dit niet meer mogelijk voor de interne medewerker. Een online assessment maakt onderdeel uit van de selectieprocedure.


Solliciteer hier
Indien solliciteer hier u verwijst naar een ongeldig webadres, is de vacature (hoogstwaarschijnlijk) inmiddels vervuld. Attendeer FMF hierop

Uw referentie aan www.fmfvacatures.nl wordt gewaardeerd.
Your referral to www.fmfvacatures.nl is appreciated.


Gegevens

Werkgever:
Amphia ziekenhuis
Vacaturesteller:
Amphia ziekenhuis
Standplaats:
Breda

Geplaatst op FMF: 01 mei 2021

Branche: Medical
Functie: R&D, Medisch algemeen
Opleidingsniveau: HBO / BSc
Werkervaring: 0-2 jaar, 2-5 jaar, 5-10 jaar, > 10 jaar