home
vacatures
job-alert
bemiddelaars en links
over FMF
FAQ
vacature plaatsen
tell a friend
Tell a
Friend


Vacature ingevuld? Meld het ons!
Vacature
vervuld?Opgeslagen
vacatures (0)
Solliciteer direct
Indien solliciteer direct u verwijst naar een ongeldig webadres, is de vacature waarschijnlijk inmiddels vervuld. Attendeer FMF hierop
favvacicon

Docent Food Business

priority vacature priority vacature

bedrijfslogo

IntroductieHet bedrijf / The company

Aeres Hogeschool
Aeres Hogeschool is geworteld in het groene en educatief hoger onderwijs. Wij richten ons op onderwijs, onderzoek en het delen en toepasbaar maken van kennis. Professioneel ontwikkelen, grenzen verleggen, innovatief ondernemen, contextueel leren en duurzaam handelen; dat vinden we belangrijk. Zo dragen wij bij aan de ontwikkeling van toekomstgerichte, innovatieve professionals. Professionals die in staat zijn om verantwoorde beslissingen te nemen in een complexe wereld. Binnen de faculteiten in Almere, Dronten en Wageningen studeren bijna 4000 studenten. Iedere faculteit heeft zijn eigen profiel en focus.

Aeres Hogeschool Almere
De faculteit Almere richt zich op opleidingen en praktijkonderzoek waarmee de verbinding wordt gelegd tussen het groene kennisdomein en de stedelijke leefomgeving. Het motto is: Laat de stad leven! Belangrijke aandachtsgebieden zijn ecologie en natuur, biologie, voedsel, gezondheid, circulaire economie, duurzaamheid en innovatieve groene gebiedsinrichting. Aeres Hogeschool Almere is partner in de ontwikkeling van de Flevocampus, die de komende jaren gaat ontstaan op het terrein van de Floriade. De Flevocampus is een kennisknooppunt waar onderwijs, onderzoek, ondernemers en overheden elkaar vinden.

Aeres Hogeschool Dronten
De faculteit in Dronten is toonaangevend in het agrarisch domein. Wij leggen ons toe op agribusiness in al haar facetten; op agrofood & ondernemen en mens, dier & gezondheid. Er studeren in totaal 2.475 (Nederlandse en internationale) studenten die gebruik kunnen maken van onze vele voorzieningen om praktijkervaring op te doen.


De functie / The role

Docent Food Business
Dronten, 0.8-1.0 fte

Heb jij passie voor internationaal onderwijs en wil je bijdragen aan de professionele vorming van internationale studenten? Wil jij meewerken aan uniek internationaal onderwijs binnen een kleinschalige setting? Wil jij je laten uitdagen door talentvolle studenten met grote internationale ambities? Bij Aeres Hogeschool kun jij het verschil maken.

Wat je gaat doen
- Gaat werken binnen het Department of International Studies and Consultancies (DISC). Standplaats Hogeschool Almere, maar is ook inzetbaar op locatie Dronten.
- Geeft les aan en coacht internationale en Nederlandse studenten op onderwerpen zoals: EU-voedselwetgeving en levensmiddelentechnologie, food product development, food operations management, food safety en food quality management.
- Ontwikkelt zelf lesmateriaal en toetsen op genoemde vakgebieden.
- Coacht studenten bij afstudeerscripties.
- Draagt bij aan de verdere ontwikkeling van de Engelstalige opleidingen van de faculteit Almere en de faculteit Dronten.

Het profiel / Your profile

Wat wij vragen
- Je bezit algemene theoretische kennis en praktijkervaring met betrekking tot genoemde vakgebieden.
- Je hebt bij voorkeur een masteropleiding levensmiddelentechnologie afgerond.
- Je bent in het bezit van een onderwijsbevoegdheid of bent bereid deze bevoegdheid te behalen.
- Je beheerst zowel de Nederlandse als de Engelse taal (minimaal op C1 niveau).
- Je kunt snel schakelen in een dynamische omgeving om aan te sluiten op de verschillende


Het aanbod / The offer

Ons aanbod
Het uitdagende van werken bij Aeres Hogeschool is dat je met een team werkt aan de ontwikkeling van professionals in samenwerking met de sector waarvoor wij opleiden. Je krijgt ook volop mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen. Aan de functie Docent Food Business is een salarisperspectief gekoppeld aan minimaal schaal 10 en maximaal schaal 11 van de cao hbo (minimaal € 2.845,48 en maximaal € 5.026,85 bruto per maand bij een fulltime aanstelling). We werken met een normjaartaak van 1659 uren (fulltime dienstverband). De secundaire arbeidsvoorwaarden zijn goed. We bieden een vaste dertiende maand, 8% vakantiegeld en een collectieve ziektekostenverzekering. Bij alle vacatures wordt eerst een arbeidsovereenkomst voor bepaalde tijd aangegaan bij Stichting Aeres Groep.

Reactie / Reaction

Interesse?
Heb je vragen? Neem dan contact op met mevrouw N. Spaargaren (teamleider International studies & consultancies) via telefoonnummer 06-12439443.

Enthousiast geworden?
Reageer dan vóór donderdag 10 juni aanstaande via het sollicitatieformulier. Je kunt je brief richten aan mevrouw N. Spaargaren. De gesprekken vinden plaats op vrijdag 18 juni aanstaande in de ochtend/begin van de middag op onze locatie in Almere. Uiteraard wordt hierbij rekening gehouden met de dan geldende Coronamaatregelen. 

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.


Solliciteer hier
Indien solliciteer hier u verwijst naar een ongeldig webadres, is de vacature (hoogstwaarschijnlijk) inmiddels vervuld. Attendeer FMF hierop

Uw referentie aan www.fmfvacatures.nl wordt gewaardeerd.
Your referral to www.fmfvacatures.nl is appreciated.


tussenpersoonlogo

Gegevens

Werkgever:
Aeres Hogeschool
Vacaturesteller:
Aeres Hogeschool
Standplaats:
Dronten

Geplaatst op FMF: 30 april 2021

Branche: Food, Farma & Biotech
Functie: Management
Opleidingsniveau: WO/academisch / MSc
Werkervaring: 2-5 jaar, 5-10 jaar