home
vacatures
job-alert
bemiddelaars en links
over FMF
FAQ
vacature plaatsen
tell a friend
Tell a
Friend


Vacature ingevuld? Meld het ons!
Vacature
vervuld?Opgeslagen
vacatures (0)
Solliciteer direct
Indien solliciteer direct u verwijst naar een ongeldig webadres, is de vacature waarschijnlijk inmiddels vervuld. Attendeer FMF hierop
favvacicon

Manager Customer Experiencebedrijfslogo

Introductie

Bij JDEP staan onze klanten centraal. Het Customer Experience (CeX) team speelt een cruciale rol bij het continu verbeteren van ons bedrijf en het optimaliseren van de Customer Journey. De komende jaren zullen we onze Customer Experience intensiveren, we zijn dan ook op zoek naar een Manager Customer Experience.

Jouw missie is het leiden en implementeren van de strategie, plannen en uitvoering geven aan de Customer Experience doelen van JDEP. Het is hierbij van belang dat alle teams naadloos met elkaar samen werken, om zo onze klanten te voorzien van de beste klantervaring.

Het bedrijf / The company

Het is verrassend wat er allemaal kan gebeuren door een kopje koffie. Bij JACOBS DOUWE EGBERTS, hebben we er onze missie van gemaakt om dit uit te zoeken. Als Manager Customer Experience kan jij impact maken door hier onderdeel van te zijn. Onze mensen zijn hier sinds dag een mee bezig en we zijn er dan ook trots op dat we samen iedere dag een rol mogen spelen in de levens van miljoenen mensen met onder andere onze sterke merken als Douwe Egberts, L’OR, Senseo, Pickwick, Piazza D’Oro, Jacobs, Tassimo, Moccona, Kenco, Pilao en Gevali. Ons koffie- en theeportfolio is verkrijgbaar in meer dan 100 landen. We geloven er in dat iedereen de koffie verdient waar hij of zij zo van houdt, wie je ook bent, waar je ook woont of hoe je het drinkt! Kortom: “A coffee for every cup”.

Jacobs Douwe Egberts (JDE) Professional levert koffie- en theeconcepten aan kantoren, overheidsinstellingen, horeca en hospitality, kortom alle instellingen buiten het supermarktkanaal. Vanuit onze ondernemerschap, kennis en rijke traditie zijn wij een strategische partner voor onze klanten en denken wij op creatieve en innovatieve wijze met hen mee over unieke koffie- en theeconcepten. Op deze manier leveren we bij verschillende klanten een bijdrage aan hun doelstellingen op gebied van duurzaam ondernemen en medewerkerstevredenheid.

De functie / The role

Als Manager Customer Experience speel je een belangrijke rol bij hoe onze klanten JDEP ervaren. Dit doe je door een hogere klanttevredenheid te stimuleren en verbetertrajecten op te pakken, welke bijdragen aan klantbehoud.

Je verantwoordelijkheden:

Je implementeert Customer Experience Projecten, geïnitieerd vanuit de afdeling, NL of IHQ en bent verantwoordelijk voor de succesvolle uitrol binnen de scope, tijdslijnen en budgetten;
Je bouwt relaties met stakeholders op een strategisch en tactisch niveau met als doel efficiënt en effectief in te spelen op veranderingen;
Op basis van je fact-based analyses signaleer je proactief verbetermogelijkheden en formuleer je onafhankelijke verbetervoorstellen;
Je creëert een Continuous Improvement (CI) mindset en cultuur binnen de JDEP organisatie;
Je geeft leiding aan de afdeling Customer Experience; selecteert, ontwikkelt, begeleidt en beoordeelt medewerkers en bewaakt de budgettaire personeelsbezetting.

Het profiel / Your profile

Heb jij een ondernemende instelling en krijg jij energie van het behalen van successen? Dan pas jij goed bij JDE. Onze medewerkers inspireren al meer dan 265 jaar de internationale koffiewereld. Wij houden van mensen die niet bang zijn om uit te proberen en die dat doen tot het goed gaat. Wij hechten waarde aan een sterke overtuiging en moedigen je aan je mening te geven. En dat allemaal in een open en toegankelijke omgeving waar je kan groeien zoals jij dat wilt.

Voor de positie van Manager Customer Experience, zoeken we iemand met de volgende vaardigheden en ervaring:

WO werk- en denkniveau;
Minimaal 5 jaar ervaring als leidinggevende in een soortgelijke sector;
Analytisch sterk en resultaatgericht;
Je hebt overtuigingskracht en bent goed in stakeholdermanagement;
Ervaring in changemanagement.

Het aanbod / The offer

De functie is ingedeeld in functiegroep 12 van de Diensten CAO.

Als je bij ons werkt, heb je impact in een dynamische en ambitieuze omgeving. We werken als team, vieren successen en steunen elkaar. Onze medewerkers werken met een diversiteit aan gelijkgestemde collega’s in een innovatieve omgeving. Iedereen is erop gericht om te doen wat juist is – overal ter wereld. Wat je hier doet, wordt opgemerkt. Bij JDE krijg je een goed salaris en een uitgebreid pakket aan arbeidsvoorwaarden passend bij deze rol, waaronder:

25 vakantiedagen en 4 ADV dagen;
Goede pensioenregeling;
Korting op de producten van JDE.

Reactie / Reaction

Ben je geïnteresseerd in deze vacature, dan kun je reageren ter attentie van Evy Heldens, Talent Acquisition Specialist.

Solliciteren voor

Een online assessment en een Pre-Employment Screening maken onderdeel uit van de procedure.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature is niet gewenst.


Solliciteer hier
Indien solliciteer hier u verwijst naar een ongeldig webadres, is de vacature (hoogstwaarschijnlijk) inmiddels vervuld. Attendeer FMF hierop

Uw referentie aan www.fmfvacatures.nl wordt gewaardeerd.
Your referral to www.fmfvacatures.nl is appreciated.


Gegevens

Werkgever:
Jacobs Douwe Egberts
Vacaturesteller:
Jacobs Douwe Egberts
Standplaats:
Utrecht

Geplaatst op FMF: 30 april 2021

Branche: Food
Functie: R&D, Management, HR / PR / legal
Opleidingsniveau: WO/academisch / MSc
Werkervaring: 5-10 jaar, > 10 jaar