home
vacatures
job-alert
bemiddelaars en links
over FMF
FAQ
vacature plaatsen
tell a friend
Tell a
Friend


Vacature ingevuld? Meld het ons!
Vacature
vervuld?Opgeslagen
vacatures (0)
Solliciteer direct
Indien solliciteer direct u verwijst naar een ongeldig webadres, is de vacature waarschijnlijk inmiddels vervuld. Attendeer FMF hierop
favvacicon

Bedrijfsartsbedrijfslogo

Introductie

We zijn op zoek naar een geregistreerd bedrijfsarts die met enthousiasme vormgeeft aan het vak en samenwerkt met andere (kern)deskundigen binnen en buiten het team. Ben je toe aan deze nieuwe uitdaging? Dan maken we graag kennis met je!

Extra info

Veiligheid, Gezondheid en Milieu (VGM) is de gecertificeerde interne arbodienst voor de Universiteit Leiden en het LUMC. Daarbij verlenen we ook diensten aan enkele externe klanten. VGM is een onderdeel van het directoraat HRM en bestaat uit twee afdelingen: ‘Gezondheid’ en ‘Veiligheid & Milieu’. Als bedrijfsarts val je onder de afdeling Gezondheid. Wij zijn verantwoordelijk voor de bedrijfsgezondheidszorg van ruim 14.000 medewerkers. We hebben een collegiaal team, goede werksfeer en korte lijnen met onze klanten. Alle afdelingen zijn op loopafstand van elkaar te vinden.

De functie / The role

Als bedrijfsarts heb je uiteenlopende bedrijfsgeneeskundige taken op het gebied van verzuimbegeleiding, gezondheidsbescherming en (infectie)preventie. Deze taken combineer je met een integrale adviesrol op het terrein van arbeid en gezondheid, als onderdeel van het HRM-beleid. Bovendien heb je in deze periode van Covid een bijzondere rol: je begeleidt de medisch studentassistenten bij de infectiebeoordelingen en testen.

Het profiel / Your profile

We zijn op zoek naar een geregistreerd bedrijfsarts die affiniteit heeft met de academische wereld of curatieve zorg. Je draagt graag bij aan belangrijke thema’s zoals vitaliteit en duurzame inzetbaarheid. Je deelt onze visie dat medewerkers en leidinggevenden gezamenlijk verantwoordelijk zijn voor preventie en re-integratie. Goede communicatie en samenwerking met collega’s binnen en buiten het team is voor jou vanzelfsprekend. Je reflecteert op eigen handelen en neemt verantwoordelijkheid voor continue verbetering van de kwaliteit van onze dienst.

Het aanbod / The offer

Het LUMC faciliteert bij het onderhouden en ontwikkelen van je kennis en vaardigheden. Hiervoor bieden wij onder andere opleidingen en bijscholing aan. Maar ook persoonlijke ontwikkeling, mobiliteit en loopbaanadvies maken deel uit van deze afspraken.

Reactie / Reaction

Contact: Jacqueline van Duijn, hoofd Gezondheid, VGM
06-12807839


Solliciteer hier
Indien solliciteer hier u verwijst naar een ongeldig webadres, is de vacature (hoogstwaarschijnlijk) inmiddels vervuld. Attendeer FMF hierop

Uw referentie aan www.fmfvacatures.nl wordt gewaardeerd.
Your referral to www.fmfvacatures.nl is appreciated.


Gegevens

Werkgever:
LUMC
Vacaturesteller:
LUMC
Standplaats:
Leiden

Geplaatst op FMF: 30 april 2021

Branche: Medical
Functie: Management, Medisch algemeen
Opleidingsniveau: WO/academisch / MSc
Werkervaring: 0-2 jaar, 2-5 jaar, > 10 jaar