home
vacatures
job-alert
bemiddelaars en links
over FMF
FAQ
vacature plaatsen
tell a friend
Tell a
Friend


Vacature ingevuld? Meld het ons!
Vacature
vervuld?Opgeslagen
vacatures (0)
Solliciteer direct
Indien solliciteer direct u verwijst naar een ongeldig webadres, is de vacature waarschijnlijk inmiddels vervuld. Attendeer FMF hierop
favvacicon

Orthodontist expertisegroep Orthodontie en Craniofaciale Biologiebedrijfslogo

Introductie

16-24 uur per week
Bepaalde tijd
met uitzicht op een contract voor onbepaalde tijd
Schaal 12
min € 4763 - max € 6122 bruto per maand bij volledig dienstverband
Sluitingsdatum: 31 mei 2021

Het bedrijf / The company

Het Radboudumc
Het Radboudumc wil voorop lopen in het vormgeven van de gezondheidszorg van de toekomst. Dat doen we persoonsgericht en innovatief. En in nauwe samenwerking met ons netwerk. We willen significant impact on healthcare hebben. Elke dag willen we het beter doen. Elke dag streven naar betere zorg, onderzoek en onderwijs. Elke dag beter begrijpen hoe ziektes ontstaan, hoe we ze kunnen voorkomen, behandelen en genezen. Zo krijgt iedere patiënt altijd de beste zorg, nu en in de toekomst. Want daar doen we het voor.


Extra info

De sectie Orthodontie en Craniofaciale Biologie van de afdeling Tandheelkunde inclusief de specialistenopleiding is de partner in onze multidisciplinair tandheelkundige teamzorg. Wij streven naar goede, toegankelijke en samenhangende zorg en preventie. Daarin streven we continu naar initiatief en innovatie.

Het brede spectrum van onderwijs, opleiding, onderzoek en patiënten zorg biedt onze stafleden de kans om actief betrokken te zijn bij diverse samenwerkingsverbanden en netwerken. Het samenbrengen en verbinden levert waardevolle kennis en gemotiveerde orthodontisten op.

Voor zowel medewerkers en leidinggevenden staan thema’s als vitaliteit, werkplezier, talentontwikkeling voorop. Werken bij de sectie Orthodontie en Craniofaciale Biologie betekent werken in een uitdagende toonaangevende en prettige omgeving. Samenwerken, talentontwikkeling, excelleren en de menselijke maat zijn bij ons uitgangspunten.


De functie / The role

Ter versterking van ons team zoeken wij een orthodontist die verder wil groeien in de orthodontie. Als staflid van de expertisegroep Orthodontie en Craniofaciale Biologie, afdeling Tandheelkunde (THK) ben je betrokken bij het opleiden van orthodontisten, onderwijs aan tandheelkunde studenten en lever je een bijdrage aan onderzoek en/of patiëntenzorg.

Taken en verantwoordelijkheden

Verzorgt en ontwikkelt online en fysiek onderwijs aan THK studenten en Specialisten in opleiding tot orthodontist (AIOS) zowel lokaal als in de regionale samenwerking binnen de Benelux en het Europese netwerk van specialistenopleidingen Orthodontie (NEBEOP).
Levert een bijdrage aan de patiëntenzorg in organisatie en behandeling van (schisis en craniofaciale) patiënten.
Draagt bij aan klinisch onderzoek.

Het profiel / Your profile

We zijn op zoek naar een proactieve, integere orthodontist die bereid is om opleidingen te volgen binnen de taakomschrijving. Daarnaast ben je in staat om een rolmodel te zijn voor de studenten Tandheelkunde en AIOS Orthodontie. Je bent professioneel, zelfstandig, servicegericht en zoekt de samenwerking actief op.

Daarnaast herken je jezelf in het volgende profiel:

Heeft Evidence Based Practice hoog in het vaandel staan.
Communicatief vaardig in contact met patiënten en collega’s.
Uitstekende mondelinge en schriftelijke beheersing van de Nederlandse taal.

Het aanbod / The offer

Werken bij het Radboudumc betekent dat je voorop loopt en samen werkt aan de gezondheidszorg van de toekomst. Maar er is meer. Onze secundaire arbeidsvoorwaarden mogen er namelijk zijn. Helemaal op jou afgestemd dankzij ons keuzemodel arbeidsvoorwaarden. In het Radboudumc krijg je het vertrouwen en neem je verantwoordelijkheid om het samen voor elkaar te krijgen. Wij zorgen voor jaarlijkse opleidingen, zowel vakinhoudelijk als op persoonlijk vlak.

Naast je maandelijkse salaris en een jaarlijkse vakantie-uitkering van 8% ontvang je een eindejaarsuitkering van 8,3%.
Werk je op onregelmatige tijden, dan ontvang je daarvoor een toelage.
Op basis van een 36-urige werkweek heb je recht op ongeveer 168 uur vakantie (ruim 23 dagen) per jaar.
Het Radboudumc betaalt 70% van de pensioenpremie. De rest van de premie betaal je zelf via je brutosalaris.
Korting op je zorgverzekering. Je kunt gebruik maken van twee collectieve ziektekostenverzekeringen: UMC Zorgverzekering en CZ collectief.
Naast onze arbeidsvoorwaarden bieden we medewerkers ook verschillende andere aantrekkelijke faciliteiten zoals kinderopvang en sportvoorzieningen.

Reactie / Reaction

Heb je nog vragen over deze functie neem dan contact op met dr. Edwin Ongkosuwito, opleider Orthodontie, associate professor, via (024) 36 188 24.

Tenslotte ..... / Finally ....

Graag ontvangen we je sollicitatie vóór 31 mei 2021. We nemen daarna snel contact met je op.

Wat kun je verder verwachten?
Bij indiensttreding vragen wij een verklaring omtrent gedrag (VOG) en vindt er, afhankelijk van de functie, een screening plaats. Hiervoor hoef je niets te doen, we vertellen je op een later moment meer. Lees meer over onze sollicitatieprocedure of bekijk de veelgestelde vragen.

Is solliciteren nog een stap te ver, maar ben jij wel benieuwd wat het betekent om in deze functie te werken bij het Radboudumc? Neem dan ter oriëntatie eens contact op met dr. Edwin Ongkosuwito, opleider Orthodontie, associate professor, via (024) 36 188 24. Heb je een andere vraag? Bekijk dan onze pagina veelgestelde vragen.

Wij werven zelf voor deze vacature. Acquisitie wordt niet op prijs gesteld, maar delen in je netwerk wel.


Solliciteer hier
Indien solliciteer hier u verwijst naar een ongeldig webadres, is de vacature (hoogstwaarschijnlijk) inmiddels vervuld. Attendeer FMF hierop

Uw referentie aan www.fmfvacatures.nl wordt gewaardeerd.
Your referral to www.fmfvacatures.nl is appreciated.


Gegevens

Werkgever:
Radboud UMC
Vacaturesteller:
Radboud UMC
Standplaats:
Nijmegen

Geplaatst op FMF: 30 april 2021

Branche: Medical
Functie: Clinical research, Management, Medisch algemeen
Opleidingsniveau: WO/academisch / MSc, PhD
Werkervaring: 0-2 jaar, 2-5 jaar, 5-10 jaar, > 10 jaar