home
vacatures
job-alert
bemiddelaars en links
over FMF
FAQ
vacature plaatsen
tell a friend
Tell a
Friend


Vacature ingevuld? Meld het ons!
Vacature
vervuld?Opgeslagen
vacatures (0)
Solliciteer direct
Indien solliciteer direct u verwijst naar een ongeldig webadres, is de vacature waarschijnlijk inmiddels vervuld. Attendeer FMF hierop
favvacicon

Reumatoloogbedrijfslogo

Introductie

De zorgeenheid Reumatologie heeft per 1 mei 2021 een vacature voor een

Reumatoloog
0.6 fte

Het bedrijf / The company

Het Elisabeth-Tweesteden Ziekenhuis is lid van de vereniging Samenwerkende Topklinische Opleidings- Ziekenhuizen (STZ). Dat betekent dat je komt te werken in een inspirerende en professionele omgeving waar ontwikkeling, in alle opzichten, wordt gestimuleerd. Het ETZ werkt met EPIC als EPD.
Reumatologie is een zelfstandige organisatorische eenheid die wordt aangestuurd door een medisch manager en een zorgmanager met ondersteuning van een organisatorisch hoofd en een dagelijks bestuur. De vakgroep Reumatologie werkt op twee locaties verspreid over Tilburg. In onze praktijk werken zeven reumatologen, één verpleegkundig specialist en zes gespecialiseerd verpleegkundigen. De polikliniek wordt ondersteund door acht doktersassistentes en drie medisch secretaresses. We hebben goedlopende zorgpaden voor RA, jicht en SpA en mogelijkheid op meerdere locaties voor het uitoefenen van de echografie. Samen met de interne geneeskunde bemannen wij de fractuur- en osteoporose polikliniek. Er is een MDO vasculitis, ILD en radiologie/orthopedie. Tevens is er een nauwe samenwerking met de dermatologen en neurologen en verzorgen we onderwijs voor de A(N)IOS interne geneeskunde. Daarnaast zijn we aangesloten bij de SRU (Stichting Reumaonderzoek Utrecht) voor wetenschappelijke onderzoeken.
Onze werkwijze op de polikliniek biedt door een efficiënte logistiek meer aandacht voor de patiënt én meer tijd voor vakinhoudelijke ontwikkeling aansluitend bij je persoonlijke interesse. Dit past bij de visie van de eenheid: ‘Het leveren van passende persoonlijke bijdrage aan het geluk en de gezondheid voor iedereen die te maken heeft met reumatologie’.De functie / The role

Je gaat als allround reumatoloog werken in een enthousiaste vakgroep en collegialiteit en een goede werksfeer hoog in het vaandel heeft staan. De vacature is ontstaan door het vertrek van een verpleegkundig specialist.

Het profiel / Your profile

Je bent ambitieus en straalt passie uit voor het vak. Daarbij heb je oog voor de patiënt en kun je flexibel zijn wanneer de situatie daarom vraagt. Daarbij ben je sociaal bekwaam en goed functionerend binnen multidisciplinair team. Je bent bereid om arts-assistenten en coassistenten op te leiden met superviserende taken.
Actieve participatie in wetenschappelijk onderzoek gewenst evenals beheersing van de echografie.
Ook reumatologen die de opleiding binnen een aantal maanden afronden worden uitgenodigd om te solliciteren.

Het aanbod / The offer

We bieden allereerst een jaarcontract met een salaris conform de Arbeidsvoorwaardenregeling Medisch Specialisten (AMS). Bij welbevinden van beide kanten en besluit tot niet opleiden van nieuwe verpleegkundig specialist kan dit worden voortgezet in aanstelling voor onbepaalde tijd.

Reactie / Reaction

Neem voor meer informatie contact op met de heer drs. K.M.A.C. Luijten, medisch manager en reumatoloog, (013) 221 08 03, of de heer dr. M.J.H. Wijnands, reumatoloog, (013) 221 08 03. Stuur je CV en motivatiebrief kunnen vóór 8 mei 2021 aan de personeelsadministratie. Gebruik daarvoor het online sollicitatieformulier en vermeld vacaturenummer 2021.146.

Bij indiensttreding doen wij een aanvraag voor een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) bij de gemeente waar je ingeschreven staat. Een VOG geeft aan dat jouw gedrag geen belemmering vormt voor deze functie. De VOG moet binnen 2 maanden na je eerste werkdag in ons bezit zijn.


Solliciteer hier
Indien solliciteer hier u verwijst naar een ongeldig webadres, is de vacature (hoogstwaarschijnlijk) inmiddels vervuld. Attendeer FMF hierop

Uw referentie aan www.fmfvacatures.nl wordt gewaardeerd.
Your referral to www.fmfvacatures.nl is appreciated.


Gegevens

Werkgever:
ETZ
Vacaturesteller:
ETZ
Standplaats:
Tilburg

Geplaatst op FMF: 22 april 2021

Branche: Medical
Functie: R&D, Clinical research, Medisch algemeen
Opleidingsniveau: HBO / BSc, WO/academisch / MSc
Werkervaring: 0-2 jaar, 2-5 jaar, 5-10 jaar, > 10 jaar