home
vacatures
job-alert
bemiddelaars en links
over FMF
FAQ
vacature plaatsen
tell a friend
Tell a
Friend


Vacature ingevuld? Meld het ons!
Vacature
vervuld?Opgeslagen
vacatures (0)
Solliciteer direct
Indien solliciteer direct u verwijst naar een ongeldig webadres, is de vacature waarschijnlijk inmiddels vervuld. Attendeer FMF hierop
favvacicon

Production Plannerbedrijfslogo

Introductie

Als Production Planner zorg je voor de wekelijkse scheduling van het productieplan voor de koffie- en theefabriek in Joure. Tevens ben je verantwoordelijk voor de outbound planning. Je grijpt niet alleen in als de uitvoering van de planning in gevaar komt of maar denkt alvast een paar stappen vooruit om dit te voorkomen.

Het bedrijf / The company

Het is verrassend wat er allemaal kan gebeuren door een kopje koffie. Bij JACOBS DOUWE EGBERTS, hebben we er onze missie van gemaakt om dit uit te zoeken. Als Production Planner kan jij impact maken door hier onderdeel van te zijn. Onze mensen zijn hier sinds dag een mee bezig en we zijn er dan ook trots op dat we samen iedere dag een rol mogen spelen in de levens van miljoenen mensen met onder andere onze sterke merken als Douwe Egberts, L’OR, Senseo, Pickwick, Piazza D’Oro, Jacobs, Tassimo, Moccona, Kenco, Pilao en Gevali. Ons koffie- en theeportfolio is verkrijgbaar in meer dan 100 landen. We geloven er in dat iedereen de koffie verdient waar hij of zij zo van houdt, wie je ook bent, waar je ook woont of hoe je het drinkt! Kortom: “A coffee for every cup”.

Extra info

Waar kom je te werken?
Joure is de plek waar Douwe Egberts ruim 265 jaar geleden is ontstaan. Nog steeds hebben we hier twee van onze belangrijkste fabrieken staan; een koffie- en een theefabriek. Beide fabrieken zijn sterk aan het veranderen. Elke dag streven we er naar een stapje beter te worden om uiteindelijk de best functionerende fabrieken binnen JDE te worden. Als Production Planner speel jij daar een ontzettend belangrijke rol in.

De functie / The role

Je verantwoordelijkheden:

Je maakt de detail productieplanning en stemt deze af met productie en andere interne klanten;
Je onderhoudt capaciteiten en stilstanden en stemt dit af met Central Planning;
Je stelt het detail outbound plan op voor de Koffie-/Theefabriek Joure en zorgt voor afstemming met interne klanten en logistieke dienstverleners;
Je evalueert en rapporteert logistieke prestaties. Op structurele basis lever je KPI’s op, maak je root cause analyses en onderneem je correctieve en preventieve acties;
Je werkt aan verbeterprojecten op basis van Lean manufacturing met betrekking tot de interne en externe Supply Chain.

Het profiel / Your profile

Heb jij een ondernemende instelling en krijg jij energie van het behalen van successen? Dan pas jij goed bij JDE. Onze medewerkers inspireren al meer dan 265 jaar de internationale koffiewereld. Wij houden van mensen die niet bang zijn om uit te proberen en die dat doen tot het goed gaat. Wij hechten waarde aan een sterke overtuiging en moedigen je aan je mening te geven. En dat allemaal in een open en toegankelijke omgeving waar je kan groeien zoals jij dat wilt.

Voor de positie van Production Planner, zoeken we iemand met de volgende vaardigheden en ervaring:

Je hebt een relevante HBO opleiding afgerond en hebt ongeveer 3 jaar werkervaring;
Je hebt affiniteit met geautomatiseerde systemen en administratieve processen (kennis van SAP is een pré);
Je bent stressbestendig en hebt een groot aanpassingsvermogen;
Je kunt prioriteiten stellen onder uitdagende omstandigheden;
Je schakelt makkelijk met elke laag van de organisatie; van technician tot productiemanager.

Het aanbod / The offer

Als je bij ons werkt, heb je impact in een dynamische en ambitieuze omgeving. We werken als team, vieren successen en steunen elkaar. Onze medewerkers werken met een diversiteit aan gelijkgestemde collega’s in een innovatieve omgeving. Iedereen is erop gericht om te doen wat juist is – overal ter wereld. Wat je hier doet, wordt opgemerkt. Bij JDE krijg je een goed salaris en een uitgebreid pakket aan arbeidsvoorwaarden passend bij deze rol, waaronder:

25 vakantiedagen en 12 ADV dagen;
13e maand;
Persoonlijk opleidingsbudget;
Goede pensioenregeling;
Korting op de producten van JDE.
Ondanks dat dit een tijdelijke rol (één jaar) is, heb je grote kans om langer in dienst te blijven of eventueel door te groeien.

Reactie / Reaction

Enthousiast?

Voor meer informatie over deze functie kun je contact opnemen met Gerard Dijkstra, Teamlead Planning C&T, bereikbaar op +31 615623310. Ben je geïnteresseerd in deze vacature, dan kun je reageren ter attentie van Joost Bakker, Talent Acquisition Specialist.
Solliciteer hier
Indien solliciteer hier u verwijst naar een ongeldig webadres, is de vacature (hoogstwaarschijnlijk) inmiddels vervuld. Attendeer FMF hierop

Uw referentie aan www.fmfvacatures.nl wordt gewaardeerd.
Your referral to www.fmfvacatures.nl is appreciated.


Gegevens

Werkgever:
Jacobs Douwe Egberts
Vacaturesteller:
Jacobs Douwe Egberts
Standplaats:
Joure

Geplaatst op FMF: 22 april 2021

Branche: Food
Functie: Finance / IT / Inkoop, Planning & Logistiek, Medisch algemeen
Opleidingsniveau: HBO / BSc
Werkervaring: 2-5 jaar, 5-10 jaar, > 10 jaar