home
vacatures
job-alert
bemiddelaars en links
over FMF
FAQ
vacature plaatsen
tell a friend
Tell a
Friend


Vacature ingevuld? Meld het ons!
Vacature
vervuld?Opgeslagen
vacatures (0)
Solliciteer direct
Indien solliciteer direct u verwijst naar een ongeldig webadres, is de vacature waarschijnlijk inmiddels vervuld. Attendeer FMF hierop
favvacicon

Zorginkoper 1e lijnbedrijfslogo

Introductie

Als zorginkoper ben je verantwoordelijk voor het maken van inkoopafspraken met zorgaanbieders ten behoeve van onze verzekerden. In nauwe samenwerking met de zorgexpert bepaal je de inkoopstrategie voor de zorgaanbieders in je portefeuille. Je stelt een inkoopplan op en voert in samenwerking met de financieel expert analyses uit.

Het bedrijf / The company

Het cluster Zorg zet in op een krachtige interne en wendbare organisatie om zo de executiekracht in de regio te versterken en landelijk concurrerend te zijn. We zijn aanjager van het zorglandschap en verbeteren continu onze manier van werken om onze doelstellingen te behalen.

De afdeling Landelijke Zorg & Medisch Advies is verantwoordelijk om de ontwikkelingen op het gebied van zorginkoop te overzien en er adequaat op in te spelen. Dat wordt samen met de regioteams en het team Expertise & Projecten gedaan. De teams binnen deze afdeling zijn zowel intern als extern het gezicht voor de zorgsoorten MSZ, ELZ en GGZ met een sterk verbindende rol binnen het cluster en daarbuiten.

Het doel van de afdeling is om voldoende kwalitatief goede zorg in te kopen waarbij de financiële inkooppositie van Menzis landelijk concurrerend is. De afdeling Landelijke Zorg & Medisch Advies heeft een directe inbreng bij overleggen over vraagstukken waar ook NZa en VWS aanschuiven.

De functie / The role

Je onderhoudt relaties met jouw zorgaanbieders om te weten wat er speelt en om zeker te stellen dat hetgeen contractueel is overeengekomen ook daadwerkelijk behaald wordt. Je signaleert ontwikkelingen in de markt en waar nodig kom je met verbetervoorstellen.

De focus van jouw werkzaamheden zijn de landelijke aanbieders van eerstelijnsdiagnostiek en geboortezorg. Daarnaast ondersteun je collega’s op andere zorgsoorten. Je werkt hierin nauw samen met andere afdelingen zoals Zorgfinanciën en Analyse, team operationele zorginkoop en de regioteams. In de regio werk je nauw samen met andere collega’s van het cluster zorginkoop rondom integrale thema’s als ouderenzorg, substitutie, etc.

Het profiel / Your profile

Wij vinden leergierigheid belangrijker dan jarenlange ervaring. Met jouw proactieve houding en enthousiasme betrek je interne en externe stakeholders in de uitvoering van onze missie. Je bent in staat om snel te leren en toon je initiatief om jezelf te ontwikkelen. Daarnaast beschik je over:

• een afgeronde HBO opleiding, bij voorkeur in de richting van gezondheidswetenschap of (bedrijfs)economie.
• financieel-economische kennis, bij voorkeur kennis over de financiering en organisatie van geboortezorg en/of eerstelijnsdiagnostiek.
• affiniteit met zorg en zorginkoop.
• een afgeronde NEVI opleiding of bereidheid om deze te volgen.
• onderhandelingsvaardigheden.

Het aanbod / The offer

We bieden je een afwisselende baan in een dynamische werkomgeving. Samenwerking, flexibiliteit en leefkracht vinden we belangrijk. Leefkracht gaat over de positieve kracht van gezond leven, zodat je de dingen kunt doen die voor jou belangrijk zijn. Menzis faciliteert verschillende mogelijkheden om je leefkracht te versterken. Zo hebben we het gezondheidsprogramma SamenGezond, in een omgeving die speciaal voor medewerkers is ontwikkeld. Natuurlijk krijg je ook een marktconform arbeidsvoorwaardenpakket met een vaste eindejaarsuitkering en goede studiefaciliteiten. Bovendien kun je gebruikmaken van de collectieve zorgverzekering (met korting op de basisverzekering en de aanvullende verzekeringen), voordelig sporten bij een aantal geselecteerde fitnesscentra en kennen we een mooie sabbaticalregeling. De functie is gewaardeerd in schaal 10 van de CAO voor Zorgverzekeraars (maximaal € 4.615,- bruto per maand voor 34 uur per week).

Reactie / Reaction

Wil je meer weten over deze functie? Neem dan contact op met Marc Collast, teammanager, telefoon 06 2292 5467

Tenslotte ..... / Finally ....Menzis wil instaan voor de integriteit van haar medewerkers. Om die reden doen we, op basis van een screeningsbeleid, onderzoek naar de betrouwbaarheid van iedere medewerker die bij Menzis komt werken.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Solliciteer hier
Indien solliciteer hier u verwijst naar een ongeldig webadres, is de vacature (hoogstwaarschijnlijk) inmiddels vervuld. Attendeer FMF hierop

Uw referentie aan www.fmfvacatures.nl wordt gewaardeerd.
Your referral to www.fmfvacatures.nl is appreciated.


Gegevens

Werkgever:
Menzis
Vacaturesteller:
Menzis
Standplaats:
Groningen , Wageningen

Geplaatst op FMF: 22 april 2021

Branche: Medical, Healthcare
Functie: Finance / IT / Inkoop, Medisch algemeen
Opleidingsniveau: HBO / BSc
Werkervaring: 0-2 jaar, 2-5 jaar, 5-10 jaar, > 10 jaar