home
vacatures
job-alert
bemiddelaars en links
over FMF
FAQ
vacature plaatsen
tell a friend
Tell a
Friend


Vacature ingevuld? Meld het ons!
Vacature
vervuld?Opgeslagen
vacatures (0)
Solliciteer direct
Indien solliciteer direct u verwijst naar een ongeldig webadres, is de vacature waarschijnlijk inmiddels vervuld. Attendeer FMF hierop
favvacicon

Scientist USP / DSP + Group Leadbedrijfslogo

Introductie

Eurofins Scientific is een internationaal beursgenoteerd life sciences bedrijf dat haar klanten voorziet van hoogwaardig laboratoriumonderzoek en advies.

Het bedrijf / The company

Eurofins is wereldwijd marktleider op het gebied van bio-analytische testen voor levensmiddelen, water, milieu, cosmetica, farmaceutische producten en contract research voor agro science. Daarnaast is Eurofins één van de grootste aanbieders ter wereld in testing en laboratorium services in genomics, forensics, CDMO, advanced material sciences, medicijnontwikkeling en clinical studies. Eurofins maakt daarbij gebruik van een unieke hoeveelheid analysemethoden en een ongekend hoog kennisniveau en expertise.

Extra info

Eurofins bestaat wereldwijd uit ruim 50.000 medewerkers, verdeeld over 800 hyper moderne laboratoria en is actief in 50 landen met een pro-forma omzet van 5.4€ in 2020. Naast zeer sterke autonome groei met velen eigen start-ups heeft Eurofins in 2020 in verschillende landen een totaal van ruim 25 acquisities gedaan. Aanvullende informatie

PSS en Eurofins: volop mogelijkheden

Werken bij PSS betekent werken met gemotiveerde mensen met een can-do mentaliteit. Onze mensen werken in een internationale omgeving, binnen een enthousiast team en voor een organisatie waar voldoende ruimte is om je verder te ontwikkelen. Samenwerken is voor ons ontzettend belangrijk en plezier hebben in wat je doet hoort daar natuurlijk ook bij! Onze maandelijkse teamlunches, teamuitjes en het uitreiken van awards aan collega's zijn daar een voorbeeld van. Verder bieden wij:

Een verantwoordelijke en uitdagende functie binnen het team;
Veel ruimte voor eigen ideeën en inbreng;
Vakinhoudelijke trainingen en mogelijkheden voor opleiding en ontwikkeling;
Flexibele werktijden;
Goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden.

Als je werkt bij PSS ondervind je de voordelen van Eurofins als moederbedrijf. Onze ambitieuze groeiplannen bieden mogelijkheden voor de organisatie, maar ook voor onze werknemers:

Volop groeimogelijkheden;
Een groot klantportfolio zorgt voor veel diversiteit in je werk.

De functie / The role

PSS Insourcing Solutions (PSS) is een bekroonde oplossing voor farmaceutische bedrijven. Op verzoek van farmaceutische klanten levert PSS dedicated, gekwalificeerd en opgeleid Eurofins-personeel dat op de locatie van een klant werkt met behulp van faciliteiten, apparatuur, computersystemen, SOP's en methoden van de klant. Onze medewerkers werken aan een vooraf gedefinieerd project of activiteiten op de locatie van de klant. Wereldwijd werken er ongeveer 1.700 werknemers bij PSS. In Nederland krijg je ongeveer 100 enthousiaste collega’s, verdeeld over vijf klantlocaties.

We bieden je een loopbaan bij een wereldleider op het gebied van lab expertise. Bij PSS staan collegialiteit, samenwerken, klantgerichtheid en kwalitatief goed werk leveren, voorop.
Functieomschrijving

Voor onze locatie in regio Leiden zijn we op zoek naar een enthousiaste Scientist USP / DSP met leidinggevende ambities.

Wat ga je doen?

De afdeling voert zowel USP als DSP processen uit op pilot schaal (5 en 10 liter) ter voorbereiding voor de productie van eiwitten (Large Molecules) en medicijnen. De afdeling werkt aan process development, ondersteuning voor de commerciële productie, en de productie voor klinisch onderzoek. De afdeling staat in direct contact met meerdere afdelingen in binnen en buitenland. In cross-functionele teams wordt er vervolgens gewerkt aan onder andere het verbeteren van de productieprocessen.

Je bent verantwoordelijk voor het schrijven van studieprotocollen, rapporten, presentaties en andere documentatie in verband met klinische productieprojecten of life-cycle management projecten;
Je hebt verantwoordelijkheid voor het organiseren van en uitvoeren van studies (maken van de planning, voorbereiden protocollen voor studies);
Je bent verantwoordelijk voor de dagelijkse opvolging van studies, contact met Technicians, oplossen van problemen en het verwerken en analyseren van de data;
Je werkt samen met het team en anderen afdelingen aan grote projecten zoals Engineering Runs en PPQs;
Je verzamelt de gegevens voor rapporten en presentaties;
Je zorgt ervoor dat je team goed en zelfstandig werkt, gemotiveerd is, en je draagt zorg voor de service gerichtheid van je team, waaronder kwaliteit en productiviteit. Dit is inclusief training en persoonlijke ontwikkeling.
Je staat in nauw contact met de andere Group Lead om verzoeken van de klant tijdig op te volgen.
Naast je rol als Scientist ben je als Group Lead verantwoordelijk voor het team, waaronder het dagelijkse contact met de medewerkers, het voeren van de 1:1 gesprekken, verzuim- en beoordelingsgesprekken etc.

Het profiel / Your profile

Wat breng jij mee? ​

Een afgeronde Msc/PhD opleiding richting Life Sciences, Biotechnologie, Microbiologie of soortgelijk;
Minimaal twee jaar relevante werkervaring in een USP/DSP omgeving, lab- en/of productieschaal;
Ervaring met USP en/of DSP op lab of productie schaal;
Een goede beheersing van de Engelse en Nederlandse taal, zowel in woord als geschrift;
Je bent proactief en streeft naar continue verbetering;
Je bent een echte teamplayer, maar vindt het niet erg om af en toe zelfstandig te werken;
Je bent in staat om onder tijdsdruk te werken en deelt je werk zelfstandig in.


Solliciteer hier
Indien solliciteer hier u verwijst naar een ongeldig webadres, is de vacature (hoogstwaarschijnlijk) inmiddels vervuld. Attendeer FMF hierop

Uw referentie aan www.fmfvacatures.nl wordt gewaardeerd.
Your referral to www.fmfvacatures.nl is appreciated.


Gegevens

Werkgever:
Eurofins
Vacaturesteller:
Eurofins
Standplaats:
Leiden

Geplaatst op FMF: 20 april 2021

Branche: Farma & Biotech, Medical
Functie: R&D
Opleidingsniveau: WO/academisch / MSc, PhD
Werkervaring: 2-5 jaar, 5-10 jaar, > 10 jaar