home
vacatures
job-alert
bemiddelaars en links
over FMF
FAQ
vacature plaatsen
tell a friend
Tell a
Friend


Vacature ingevuld? Meld het ons!
Vacature
vervuld?Opgeslagen
vacatures (0)
Solliciteer direct
Indien solliciteer direct u verwijst naar een ongeldig webadres, is de vacature waarschijnlijk inmiddels vervuld. Attendeer FMF hierop
favvacicon

Teamleider Klinische Pathologiebedrijfslogo

Introductie

Voor het laboratorium voor Klinische Pathologie zoeken we een teamleider m/v, die leiding gaat geven aan de medewerkers van het histologisch laboratorium.

Extra info

De afdeling Klinische Pathologie is onderdeel van Gelre Ziekenhuizen en is gevestigd op de locatie Apeldoorn. Er werken 7 pathologen, 21 analisten en 6 secretaresses. Het lab is verantwoordelijk voor onderzoek voor de eigen ziekenhuizen, maar ook voor huisartsen en instellingen in de regio. Het laboratorium voert ook onderzoek uit voor het BVO-darmkanker. De afdeling verzorgt een AIOS-opleiding in samenwerking met het UMCU; het is de bedoeling om die samenwerking in de nabije toekomst verder uit te bouwen op het gebied van diagnostiek. Een van de speerpunten van ons laboratorium is digitalisering.
De afdeling Klinische Pathologie is geaccrediteerd volgens de ISO 15189:20212.

De functie / The role

In samenwerking met de leidinggevende van de afdeling cytologie geef je direct leiding aan alle histologische analisten (15 personen) van de afdeling. Je bent verantwoordelijk voor het uitvoeren van het beleid en voor de begeleiding van de analisten. Je zit vergaderingen voor en neemt deel aan diverse overleggen. Je hebt een signalerende functie en bewaakt de sfeer op de werkvloer.

Het profiel / Your profile

Je hebt aantoonbare leidinggevende ervaring binnen een laboratoriumorganisatie. Je bent in het bezit van een HLO-diploma, bij voorkeur met specialisatie histologie. Een aanvullende managementopleiding en kennis van kwaliteit en ICT zijn een pré.
Het verzorgen van een effectieve organisatie van het laboratorium op basis van gestelde doelen, prioriteiten, procedures en communicatie is voor jou vertrouwd terrein. Je motiveert en stimuleert medewerkers en vindt het belangrijk dat zij zich verder ontwikkelen. Je hebt overtuigingskracht, bent sociaalcommunicatief vaardig en stressbestendig. Je kunt zowel zelfstandig als in teamverband werken.

Het aanbod / The offer

Een contract van 32-36 uur.
Inschaling vindt plaats in FWG 55 volgens de CAO ziekenhuizen.
Een aanstelling voor onbepaalde tijd is wat wij voor ogen hebben en van belang achten voor de verdere ontwikkeling van onze afdeling. Zoals gebruikelijk wordt in eerste instantie een aanstelling voor de duur van 1 jaar gehanteerd.
Werken in Apeldoorn betekent werken in een mooie, groene stad met alle voorzieningen die je van een grote stad mag verwachten. Apeldoorn is zeer centraal gelegen en uitstekend bereikbaar via de A1, A50 en per openbaar vervoer.
Daarnaast bieden wij uitstekende arbeidsvoorwaarden zoals een ruime vakantieregeling, een eindejaarsuitkering en vakantietoeslag van 8,33%, premiekorting op je verzekeringen en een fiscaal aantrekkelijke meerkeuzesysteem waarmee je spaart voor bijvoorbeeld een fiets, een tablet/smartphone of je sportschoolabonnement.
Wij bieden een boeiende werkkring die volop in beweging is en waar een goede sfeer en teamgeest heersen.

Reactie / Reaction

Meer informatie
Wil je meer weten over deze vacature? Neem contact op met Norbert Tiemessen, manager, of Heleen Doornewaard (klinisch patholoog/medisch manager), via ons secretariaat, tel. 055-581 8250.

Interesse?
Ben je geïnteresseerd? Reageer dan vóór 30 april 2021.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.


Solliciteer hier
Indien solliciteer hier u verwijst naar een ongeldig webadres, is de vacature (hoogstwaarschijnlijk) inmiddels vervuld. Attendeer FMF hierop

Uw referentie aan www.fmfvacatures.nl wordt gewaardeerd.
Your referral to www.fmfvacatures.nl is appreciated.


Gegevens

Werkgever:
Gelre ziekenhuizen
Vacaturesteller:
Gelre ziekenhuizen
Standplaats:
Apeldoorn

Geplaatst op FMF: 15 april 2021

Branche: Medical
Functie: Management, Medisch algemeen
Opleidingsniveau: HBO / BSc
Werkervaring: 0-2 jaar, 2-5 jaar, 5-10 jaar, > 10 jaar