home
vacatures
job-alert
bemiddelaars en links
over FMF
FAQ
vacature plaatsen
tell a friend
Tell a
Friend


Vacature ingevuld? Meld het ons!
Vacature
vervuld?Opgeslagen
vacatures (0)
Solliciteer hier
Indien solliciteer hier u verwijst naar een ongeldig webadres, is de vacature (hoogstwaarschijnlijk) inmiddels vervuld. Attendeer FMF hierop
favvacicon

Manager QA/RA

priority vacature priority vacature

bedrijfslogo

Introductie

Unieke mogelijkheid om de QA & RA afdeling in te richten en vorm te geven
MT-functie / leidinggevende rol / hoge mate van autonomie / dynamische organisatie
(Regio Noord-Brabant, Nederland)


Het bedrijf / The company

Onze relatie is een gerenommeerd internationaal farmaceutisch bedrijf, dat zich richt op de registratie, marketing en verkoop van kwalitatief hoogwaardige generieke geneesmiddelen en Brands. De geneesmiddelen worden in opdracht bij verschillende bedrijven (binnen en buiten Europa) geproduceerd, verpakt en getest. Via de lokale farmaceutische groothandels worden de producten uitgeleverd aan apotheken, apotheekhoudende huisartsen, ziekenhuizen en drogisterijen.
Met het oog op de toekomstige integratie van de afdelingen QA en RA, zijn we op zoek naar een ondernemende en enthousiaste manager, die mede vorm gaat geven aan deze uitdagende organisatiewijziging.


De functie / The role

In de positie van Manager QA/RA ben je verantwoordelijk voor het ontwikkelen en uitdragen van het kwaliteitsbeleid en zie je erop toe dat dossiers, processen en producten voldoen aan vigerende kwaliteitseisen vanuit wetgeving (EU GMP, GDP en de Geneesmiddelenwet) en de corporate procedures van het moederbedrijf.
Je weet op inspirerende wijze leiding te geven aan de teams van QA (7 medewerkers) en RA (6 medewerkers) en bent richtinggevend in het beleid op deze verantwoordelijkheidsgebieden.
Het team van QA richt zich onder andere op het continue verbeteren van het kwaliteitszorgsysteem en de eigen GMP/GDP processen alsmede het monitoren en bewaken van de farmaceutische processen van de ASM"s en suppliers waarmee wordt samengewerkt.
Naast het evalueren en autoriseren van output van de totale afdeling ben je als Qualified Person verantwoordelijk voor de certificatie/vrijgifte voor de markt.
De afdeling RA omvat een team van professionals dat verantwoordelijk is voor het aanvragen van nieuwe registraties en het onderhoud van de bestaande registraties. Ook de Lokale Pharmacoviligance Officer behoort in de huidige opzet tot het RA team.
De Manager QA/RA is in het kader van audits en vergunningen eindverantwoordelijk gesprekspartner naar de diverse overheidsinstanties.


Het profiel / Your profile

o afgeronde apothekersopleiding;
o relevante (QA/RA) ervaring binnen de farmaceutische branche;
o geregistreerd als Qualified Person is een pre;
o enige jaren leidinggevende ervaring;
o samenwerkings- en resultaatgericht, helicopterview, neemt en geeft verantwoordelijkheid, legt gemakkelijk contact en weet met overtuiging en tact draagvlak te creëren;
o uitstekende beheersing van de Nederlandse en Engelse taal, zowel in woord als geschrift.


Het aanbod / The offer

o grote invloed op de verdere professionalisering van de QA & RA afdeling en het verder optimaliseren van het kwaliteitsdenken;
o gezonde en dynamische organisatie met korte lijnen;
o lid van het MT;
o aansturen van een gedreven team van professionals;
o werken met een hoge mate van autonomie.


Reactie / Reaction

Geïnteresseerd? Stuur je curriculum vitae en motivatie, onder vermelding van referentienummer WS/18-066-FMF naar Anneke den Hartog, info@derksenderks.nl.
Voor meer informatie kun je bellen met Anneke den Hartog via 033 - 4728087.

Een assessment kan deel uitmaken van de selectiemethode.

Onze opdrachtgever heeft er bewust voor gekozen om de procedure door Derks & Derks B.V. te laten behandelen. Wij vragen nadrukkelijk je reactie aan Derks & Derks te richten.Solliciteer hier
Indien solliciteer hier u verwijst naar een ongeldig webadres, is de vacature (hoogstwaarschijnlijk) inmiddels vervuld. Attendeer FMF hierop

Uw referentie aan www.fmfvacatures.nl wordt gewaardeerd.
Your referral to www.fmfvacatures.nl is appreciated.


Gegevens

Werkgever:
Derks & Derks
Vacaturesteller:

Standplaats:
Regio Noord-Brabant

Geplaatst op FMF: 02 augustus 2019

Branche: Farma & Biotech
Functie: QA / regulatory, Management
Opleidingsniveau: WO/academisch / MSc
Werkervaring: 2-5 jaar, 5-10 jaar, > 10 jaar