home
vacatures
job-alert
bemiddelaars en links
over FMF
FAQ
vacature plaatsen
tell a friend
Tell a
Friend


Vacature ingevuld? Meld het ons!
Vacature
vervuld?Opgeslagen
vacatures (0)
Solliciteer hier
Indien solliciteer hier u verwijst naar een ongeldig webadres, is de vacature (hoogstwaarschijnlijk) inmiddels vervuld. Attendeer FMF hierop
favvacicon

Key Account Manager Noord NederlandIntroductie

Klein farmaceutisch bedrijf gevestigd in zuid nederland

Het bedrijf / The company

Deze farmaceutische onderneming is vanaf 2008 actief op de NL markt. Men voert op dit moment 2 productlijnen, binnen respiratoir en neurologie.

De functie / The role

De Key Account manager wordt verantwoordelijk voor de bovenste helft van Nederland. Hier worden diverse doelgroepen binnen de 2e lijn en diverse verpleegkundig specialisten bezocht in zowel perifere centra als een aantal specifieke centra voor CF. De KAM is verantwoordelijk voor het vakkundig adviseren van de behandelaars over het gebruik van de producten in face to face meetings of bijeenkomsten. Hij/zij is de spin in het web bij het inrichten en uitrollen van nieuwe zorgpaden met behandelteams.
De regio betreft Noord Nederland (alles boven de A12). De focus zal echter liggen op centra in oost en noord nederland: een woonplaats in deze regio zal dus ook het meest efficiƫnt zijn.

Het profiel / Your profile

Een aantal jaren saleservaring binnen de 2e lijn is noodzakelijk, opgedaan vanuit de farmaceutische dan wel medical devices industrie. Ervaring met het bouwen en onderhouden van DMU's.
Als persoon wordt gezocht naar een authentiek, positief ingesteld persoon, die plezier haalt uit het opbouwen van relaties en het vermogen heeft om klanten te betrekken bij het ontwikkelen en implementeren van oplossingen tbv de behandeling van patiƫnten. Een zelfstarter, resultaatgericht, flexibel, en iemand die zichzelf ook graag verder wil ontwikkelen. Het betreft hier een klein bedrijf, waar dus ook een beroep wordt gedaan op eigenschappen als zelf doen, dingen oppakken, meedenken etc.


Solliciteer hier
Indien solliciteer hier u verwijst naar een ongeldig webadres, is de vacature (hoogstwaarschijnlijk) inmiddels vervuld. Attendeer FMF hierop

Uw referentie aan www.fmfvacatures.nl wordt gewaardeerd.
Your referral to www.fmfvacatures.nl is appreciated.


tussenpersoonlogo

Gegevens

Werkgever:
Klein farmaceutisch bedrijf
Vacaturesteller:
Farma Health Recruitment B.V.
Standplaats:
woonplaats bij voorkeur in midden/oost NL

Geplaatst op FMF: 01 augustus 2019

Branche: Farma & Biotech
Functie: Marketing / Sales
Opleidingsniveau: HBO / BSc, WO/academisch / MSc
Werkervaring: 2-5 jaar, 5-10 jaar