home
vacatures
job-alert
bemiddelaars en links
over FMF
FAQ
vacature plaatsen
tell a friend
Tell a
Friend


Vacature ingevuld? Meld het ons!
Vacature
vervuld?Opgeslagen
vacatures (0)
Solliciteer hier
Indien solliciteer hier u verwijst naar een ongeldig webadres, is de vacature (hoogstwaarschijnlijk) inmiddels vervuld. Attendeer FMF hierop
favvacicon

Business Analist

priority vacature priority vacature

bedrijfslogo

Introductie

Uitdagende functie - dynamische organisatie - ruimte voor persoonlijke ontwikkeling - doorgroeimogelijkheden

Het bedrijf / The company

Onze opdrachtgever is een wereldspeler binnen de farmaceutische zorgketen, die actief is in meer dan 25 landen. In Nederland zijn meer dan 1.500 medewerkers actief. Door hun unieke positie zijn zij in staat de verschillende behoeftes van stakeholders binnen de keten te integreren en zo tot innovatieve oplossingen te komen. De gezondheid en het welbevinden van de klant vormen daarbij de verbindende factor. Authenticiteit, initiatief en groei zijn de sleutelfactoren voor succes. Onderdeel van het dienstenpakket van onze opdrachtgever is de groothandelsfunctie voor ziekenhuizen en poliklinisch apotheken. Momenteel is de organisatie op zoek naar een Business Analist.

De functie / The role

Het doel van deze functie is het realiseren van managementinformatie, kansen, kostenbesparingen, kostenvoordelen en een feitelijk beter gevalideerde onderhandelingspositie voor de organisatie door middel van het organiseren, analyseren en terugkoppelen van data. Deze data komt voort uit een data-analyse, beleidsanalyse en bedrijfseconomische analyse. Samen met je leidinggevende en directe collega maak je deel uit van het onderhandelingsteam waarbij de inhoudelijke input van jou als Business Analist de positie van de organisatie versterkt. Samen met de rest van het team wordt vervolgens de propositie aan zorgverzekeraars en andere stakeholders gerealiseerd.

Als Business Analist ben je niet alleen verantwoordelijk voor het analyseren van de data (intern en extern), maar zal je de verbanden die hieruit voortkomen ook signaleren en delen binnen het team. Verder is het van belang dat de je cijfermatige modellen kan ontwikkelen, implementeren en ook kan delen met de rest van het team (alsook extern). Wanneer data onvoldoende voorradig is, wordt van de jou verwacht dat je deze data zelf opvraagt bij relevante kanalen en instituten. Hierin wordt nauw samengewerkt met de Business Intelligence afdeling. De resultaten uit de analyses worden gebruikt om gefundeerd een beslissing te nemen over voorstellen van de organisatie naar zorgverzekeraars en van zorgverzekeraars aan de organisatie. De resultaten gaan echter verder, want zij bieden fundament voor verdere strategische besluitvorming van de organisatie.


Het profiel / Your profile

wo-opleidingsniveau, bij voorkeur in een (bedrijfs)economische of data analytische richting. Te denken
valt aan econometrie of wiskunde, waarbij de bedrijfseconomische benadering van data even relevant
wordt geacht als de analyse zelf;
o minimaal 3 jaar ervaring in een soortgelijke bedrijfseconomische-, data- en beleidsmatige analyse functie;
o kennis van, affiniteit met en begrip van de apothekersmarkt in het bijzonder en de farmaceutische markt in bredere zin is een sterke pre;
o kennis van, affiniteit met en begrip van zorgverzekeraars en de geneesmiddelenmarkt is een pre;
o aantoonbare ervaring in het verkennen van kansen in de markt en het ontwikkelen van nieuwe concepten;
o business sense, gevoel voor een goede deal;
o aantoonbare ervaring in het samenwerken met een team om data en analyses te duiden en deze helder en overzichtelijk te duiden.


Het aanbod / The offer

o uitdagende functie binnen een internationale farmaceutische zorgketen;
o spin in het web;
o ruimte voor persoonlijke ontwikkeling en opleidingsmogelijkheden;
o doorgroeimogelijkheden;
o goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden.

Reactie / Reaction

Geïnteresseerd? Stuur je curriculum vitae en motivatie, onder vermelding van referentienummer WS/19-040-FMF, naar Toon Fleminks, info@derksenderks.nl.
Voor meer informatie kun je bellen met Toon Fleminks via 033 - 4728087.

Een assessment kan deel uitmaken van de selectiemethode.


Tenslotte ..... / Finally ....

Onze opdrachtgever heeft er bewust voor gekozen om de procedure door Derks & Derks B.V. te laten behandelen. Wij vragen nadrukkelijk je reactie aan Derks & Derks te richten.

Is dit niet helemaal de functie die je zoekt? Kijk dan op http://www.derksenderks.nl/nl/nieuwe-baan/vacatures voor andere interessante vacatures!Solliciteer hier
Indien solliciteer hier u verwijst naar een ongeldig webadres, is de vacature (hoogstwaarschijnlijk) inmiddels vervuld. Attendeer FMF hierop

Uw referentie aan www.fmfvacatures.nl wordt gewaardeerd.
Your referral to www.fmfvacatures.nl is appreciated.


Gegevens

Werkgever:
Derks & Derks
Vacaturesteller:

Standplaats:
Den Bosch

Geplaatst op FMF: 28 juni 2019

Branche: Farma & Biotech, Medical, Healthcare
Functie: Finance / IT / Inkoop, Apothekers algemeen
Opleidingsniveau: HBO / BSc, WO/academisch / MSc
Werkervaring: 2-5 jaar