home
vacatures
job-alert
bemiddelaars en links
over FMF
FAQ
vacature plaatsen
tell a friend
Tell a
Friend


Vacature ingevuld? Meld het ons!
Vacature
vervuld?Opgeslagen
vacatures (0)
Solliciteer hier
Indien solliciteer hier u verwijst naar een ongeldig webadres, is de vacature (hoogstwaarschijnlijk) inmiddels vervuld. Attendeer FMF hierop
favvacicon

Electrical Engineer - Tekenaar Elektrotechniek

priority vacature priority vacature

bedrijfslogo

Introductie

Een tijdelijke aanstelling voor een jaar bij een grote farmaceutische organisatie

Het bedrijf / The company

Onze relatie wordt vandaag de dag gezien als een wereldleider op het gebied van gezondheidszorg. Met de ontwikkelde geneesmiddelen, vaccins, biologische therapieën en ondersteunende diensten bieden ze innovatieve behandelingen aan voor een betere gezondheid van mensen en dieren in meer dan 140 landen. Ze zijn actief betrokken bij een betere toegang tot de gezondheidszorg. Dat doen ze met uitgebreide programma"s en samenwerkingsverbanden. Bij de organisatie in Nederland werken ongeveer 4.500 medewerkers op drie verschillende hoofdlocaties. Deze functie is op de locatie in Boxmeer. De locatie is met ongeveer 45 medewerkers verantwoordelijk voor de marketing, verkoop, distributie en ondersteuning van de producten.

De functie / The role

Binnen deze organisatie maak je deel uit van de afdeling Asset Management & Improvement (AM&I) waarin je in een team van twee andere Engineers (één Civil & SHE Engineer en één Process & Mechanical Engineer) de technische tekeningen voor de gehele site beheert en samen naar een hoger niveau trekt.
Als Engineer Tekenaar Elektrotechniek verzorg je zelfstandig of in teamverband de tekeningen voor één of meerdere uiteenlopende prestigieuze multidisciplinaire projecten. Bij de start van een project kunnen dit de ontwerptekeningen zijn, maar na oplevering van het project ook het revisiewerk van de eerder opgeleverde tekeningen. Het werkgebied betreft de complete elektrotechnische infrastructuur en installaties van de gebouwgebonden installaties en utiliteiten. Denk hierbij aan de licht- en krachtinstallaties, data- en telecom-installaties en de brandbeveiligings- en toegangscontrole installaties. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor het beheer van de elektrotechnische documentatie in het betreffende Technisch Documentatie Management systeem.

In nauwe samenwerking met een Project Engineer teken en ontwerp je alle voorkomende elektrotechnische installaties met als eindproduct installatieplattegronden, installatie- en blokschema"s, details, doorsnedes en opstellingstekeningen. Je overlegt met enige regelmaat met de desbetreffende projectleider en tijdens de revisiewerkzaamheden met de eigenaar van E-installaties, waarbij je met enige regelmaat (veld)controles zal moeten uitvoeren. In deze setting is het van belang dat je mee kan meedenken en discussiëren over het ontwerp, welke normeren van toepassing zijn, etc. Hierdoor krijg je een afwisselende taak wat zich niet puur richt tot alleen het tekenwerk en dit je de mogelijkheid biedt om je verder te ontwikkelen tot een veelzijdig Elektrotechnisch Engineer.


Het profiel / Your profile

o MBO+ / HBO met minimaal 5 jaar relevante ervaring richting Elektrotechniek. bezit van MIT-E is een pre;
o Relevante werkervaring met elektrotechnische installaties binnen de utiliteit en industrie;
o Actuele kennis van de diverse voorschriften, richtlijnen en normen (zoals NEN1010 en NEN3140);
o Kennis van en ervaring met AutoCad. en kennis van REVIT is een pre;
o Kennis van Meridian of een ander Technisch Documentatie Management system;
o Kennis van de GMP richtlijnen en Change Control Management;
o Je neemt initiatief, bent een teamplayer, bent een doorzetter met passie voor het vak, en hebt een goed verantwoordelijkheidsgevoel
o Je beschikt over goede communicatieve en contactuele vaardigheden, zowel in samenwerking met collega"s als met interne klanten (van hoog tot laag niveau).


Het aanbod / The offer

o uitdagende baan binnen een grote farmaceutische organisatie in Nederland;
o tijdelijk contract van Derks en Derks Detachering;
o periode van de opdracht duurt tot 31 mei 2020.


Reactie / Reaction

Reactie
Geïnteresseerd? Stuur je curriculum vitae en motivatie, onder vermelding van referentienummer DT/19-092-FMF, naar Vera Hudepohl, info@derksenderks.nl.
Voor meer informatie kun je bellen met Vera Hudepohl via 033 - 4728087.

Een assessment kan deel uitmaken van de selectiemethode.

Onze opdrachtgever heeft er bewust voor gekozen om de procedure door Derks & Derks Detachering B.V. te laten behandelen. Wij vragen nadrukkelijk je reactie aan Derks & Derks te richten.

Is dit niet helemaal de functie die u zoekt? Kijk dan op http://www.derksenderks.nl/nl/nieuwe-baan/vacatures voor andere interessante vacatures!Solliciteer hier
Indien solliciteer hier u verwijst naar een ongeldig webadres, is de vacature (hoogstwaarschijnlijk) inmiddels vervuld. Attendeer FMF hierop

Uw referentie aan www.fmfvacatures.nl wordt gewaardeerd.
Your referral to www.fmfvacatures.nl is appreciated.


tussenpersoonlogo

Gegevens

Werkgever:
Derks & Derks Detachering
Vacaturesteller:
Derks & Derks
Standplaats:
Boxmeer

Geplaatst op FMF: 23 april 2019

Branche: Farma & Biotech
Functie: Produktie/Engineering/Facility
Opleidingsniveau: HBO / BSc, WO/academisch / MSc, PhD
Werkervaring: 2-5 jaar, 5-10 jaar, > 10 jaar