home
vacatures
job-alert
bemiddelaars en links
over FMF
FAQ
vacature plaatsen
tell a friend
Tell a
Friend


Vacature ingevuld? Meld het ons!
Vacature
vervuld?Opgeslagen
vacatures (0)
Solliciteer hier
Indien solliciteer hier u verwijst naar een ongeldig webadres, is de vacature (hoogstwaarschijnlijk) inmiddels vervuld. Attendeer FMF hierop
favvacicon

Quality Engineer

priority vacature priority vacature

Introductie

Uitdagende rol op een snel groeiende plant - Quality - grote farmaceut

Het bedrijf / The company

Onze opdrachtgever is een van de grootste farmaceutische bedrijven ter wereld en is tevens een producent van generieke geneesmiddelen. Daarnaast richt de organisatie zich op de ontwikkeling, productie en verkoop van innovatieve geneesmiddelen. De organisatie beschikt over state-of-the-art productiemethoden en de hoge kwaliteitsstandaarden (GMP/FDA) zijn belangrijke peilers voor het succes. Momenteel wordt er hard gewerkt aan de productie van een middel dat gebruikt wordt bij de behandeling van tumoren. De organisatie groeit hard en is continu op zoek naar nieuwe professionals die de organisatie willen versterken. Vanwege verdere upgrading van de kwaliteit zijn we op zoek naar een Quality Engineer.

De functie / The role

Onze opdrachtgever is op zoek naar een Quality Engineer die ervaring heeft binnen de farmaceutische industrie, ervaring heeft met GMP en een bijdrage kan leveren bij het ontwikkelen van een oncologisch geneesmiddel. In deze functie kom je te werken op de plant waar dit geneesmiddel geproduceerd wordt. Je bent hier verantwoordelijk voor de kwaliteit tijdens het productieproces. Je bent continu het proces aan het monitoren en stuurt bij wanneer er afwijkingen dreigen te ontstaan. Hier komt ook een stuk deviatie en CAPA management bij kijken. Hier neem je zelf een actieve rol in. Je werkt intensief samen met de plantmanager en de QA om de voortgang op de plant verder te monitoren. Ook zal je senior operators trainen op het gebied van kwaliteit. Je stelt zelfstandig kwaliteitsvoorschriften en rapportages op, waarna je een coordinerende en controlerende rol hebt qua opvolging van deze voorschriften. Het is een echte spin in het web functie waarbij jij je kennis van productie en kwaliteit combineert en samenwerkt met diverse afdelingen aan structurele verbeteringen en oplossingen.

Het profiel / Your profile

o relevante hbo-opleiding (technisch, biomedisch of proces technologie);
o minimaal 5 jaar relevante werkervaring in de biotech of farmaceutische industrie in een soortgelijke functie;
o recente werkervaring en kennis van GMP systemen;
o ervaring met deviaties (kritisch en major) en CAPA management;
o goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal.


Het aanbod / The offer

o uitdagende Quality functie met interne doorgroeimogelijkheden;
o internationale component in de verantwoordelijkheden;
o werken bij een farmaceutische organisatie;
o werken in een prettige, proactieve en collegiale werkomgeving;
o Goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden.


Reactie / Reaction

Geïnteresseerd? Stuur je curriculum vitae en motivatie, onder vermelding van referentienummer WL/19-042-DD, naar info@derksenderks.nl ter attentie van Toon Fleminks. Voor meer informatie kun je telefonisch contact opnemen met Toon via telefoonnummer: 033 - 4728087.

Tenslotte ..... / Finally ....

Onze opdrachtgever heeft er bewust voor gekozen om de procedure door Derks & Derks B.V. te laten behandelen. Wij vragen nadrukkelijk je reactie aan Derks & Derks te richten.

Is dit niet helemaal de functie die je zoekt? Kijk dan op http://www.derksenderks.nl/nl/nieuwe-baan/vacatures voor andere interessante vacatures!
Solliciteer hier
Indien solliciteer hier u verwijst naar een ongeldig webadres, is de vacature (hoogstwaarschijnlijk) inmiddels vervuld. Attendeer FMF hierop

Uw referentie aan www.fmfvacatures.nl wordt gewaardeerd.
Your referral to www.fmfvacatures.nl is appreciated.


tussenpersoonlogo

Gegevens

Werkgever:
Anoniem
Vacaturesteller:
Derks & Derks
Standplaats:
Utrecht

Geplaatst op FMF: 23 april 2019

Branche: Farma & Biotech
Functie: QA / regulatory
Opleidingsniveau: HBO / BSc
Werkervaring: 5-10 jaar