home
vacatures
job-alert
bemiddelaars en links
over FMF
FAQ
vacature plaatsen
tell a friend
Tell a
Friend


Vacature ingevuld? Meld het ons!
Vacature
vervuld?Opgeslagen
vacatures (0)
Solliciteer hier
Indien solliciteer hier u verwijst naar een ongeldig webadres, is de vacature (hoogstwaarschijnlijk) inmiddels vervuld. Attendeer FMF hierop
favvacicon

Reliability Engineer

priority vacature priority vacature

bedrijfslogo

Introductie

Een tijdelijke aanstelling (tot eind 2019) bij een grote farmaceutische organisatie
(Oss, Nederland)


Het bedrijf / The company

Onze relatie wordt vandaag de dag gezien als een wereldleider op het gebied van gezondheidszorg. Met de ontwikkelde geneesmiddelen, vaccins, biologische therapie├źn en ondersteunende diensten bieden ze innovatieve behandelingen aan voor een betere gezondheid van mensen en dieren in meer dan 140 landen. Ze zijn actief betrokken bij een betere toegang tot de gezondheidszorg. Dat doen ze met uitgebreide programma"s en samenwerkingsverbanden. Bij de organisatie in Nederland werken ongeveer 4.500 medewerkers op drie verschillende hoofdlocaties. Deze functie is op de locatie in Oss.

Extra info

Een assessment kan deel uitmaken van de selectiemethode.

Onze opdrachtgever heeft er bewust voor gekozen om de procedure door Derks & Derks Detachering B.V. te laten behandelen. Wij vragen nadrukkelijk je reactie aan Derks & Derks te richten.

Solliciteer direct
Is dit niet helemaal de functie die u zoekt? Kijk dan op http://www.derksenderks.nl/nl/nieuwe-baan/vacatures voor andere interessante vacatures!


De functie / The role

Als Reliability Engineer moet je een brede kennis hebben van techniek. Dit is nodig voor het ondersteunen in het optimaliseren van SAP-PM (Plant Maintenance). Je zult onder andere de systeemdata aan gaan vullen met technische kenmerken uit de praktijk, waarmee periodiek onderhoud, reserve onderdelen en de objectstructuur voldoen aan de nieuwe richtlijnen binnen onze relatie. Je taak zal hoofdzakelijk bestaan uit administratief werk waarbij het werken in teamverband belangrijk is om alle technische details te verkrijgen, dit maakt het werk ook gelijk heel afwisselend. Je zult samen met de betrokken engineers werken aan het verder optimaliseren van SAP-PM. Dit SAP systeem is ingericht voor het ondersteunen van het Periodiek en Correctief onderhoud. Na de migratie naar SAP-PM is er een achterstand in het verwerken van de gegevens ontstaan en zal er een optimalisatie van de technische aspecten moeten plaatsvinden.

Het profiel / Your profile

o minimaal een MTS opleiding elektro of werktuigbouw, aangevuld met ervaring of aanvullende opleiding in een andere vakdiscipline;
o ervaring in de (proces)industrie;
o kennis van SAP-PM is een pre;
o zelfstandig en nauwkeurig.


Het aanbod / The offer

o uitdagende baan binnen een grote farmaceutische organisatie in Nederland;
o tijdelijk contract van Derks en Derks Detachering;
o periode van de opdracht duurt tot minimaal eind 2019.


Reactie / Reaction

Geïnteresseerd? Stuur je curriculum vitae en motivatie, onder vermelding van referentienummer DT/19-051-FMF, naar Djamila Hagemans, info@derksenderks.nl.
Voor meer informatie kun je bellen met Djamila Hagemans via 033 - 4728087.Solliciteer hier
Indien solliciteer hier u verwijst naar een ongeldig webadres, is de vacature (hoogstwaarschijnlijk) inmiddels vervuld. Attendeer FMF hierop

Uw referentie aan www.fmfvacatures.nl wordt gewaardeerd.
Your referral to www.fmfvacatures.nl is appreciated.


tussenpersoonlogo

Gegevens

Werkgever:
Derks & Derks Detachering
Vacaturesteller:
Derks & Derks Detachering
Standplaats:
Noord Brabant

Geplaatst op FMF: 10 april 2019

Branche: Farma & Biotech
Functie: Finance / IT / Inkoop
Opleidingsniveau: HBO / BSc, WO/academisch / MSc, PhD
Werkervaring: 0-2 jaar, 2-5 jaar, 5-10 jaar