home
vacatures
job-alert
bemiddelaars en links
over FMF
FAQ
vacature plaatsen
tell a friend
Tell a
Friend


Vacature ingevuld? Meld het ons!
Vacature
vervuld?Opgeslagen
vacatures (0)
Solliciteer hier
Indien solliciteer hier u verwijst naar een ongeldig webadres, is de vacature (hoogstwaarschijnlijk) inmiddels vervuld. Attendeer FMF hierop
favvacicon

AIOS Ziekenhuispsychiatriebedrijfslogo

Introductie

Werken bij OLVG betekent werken in hét stadsziekenhuis van Groot-Amsterdam.

Het bedrijf / The company


De unit Psychiatrie en Medische Psychologie van Stichting OLVG is een multidisciplinaire afdeling. Ziekenhuispsychiaters, AIOS psychiatrie en huisartsgeneeskunde, consultatief psychiatrisch verpleegkundigen (CPV), MPU-verpleegkundigen, psychologen, maatschappelijk werkers en seksuologen werken nauw samen met overige medisch specialisten en zorgprofessionals t.b.v. geïntegreerde zorg voor patiënten met co-morbiditeit. Jaarlijks worden 9 à 10 (fte) AIOS" opgeleid in de (ziekenhuis)psychiatrie. Bij OLVG wordt een zeer diverse patiëntenpopulatie behandeld.

OLVG heeft meerdere locaties. Werken bij OLVG kan dan ook "werken op meerdere locaties" betekenen. We kennen twee hoofdlocaties te weten Oost aan het Oosterpark en West aan de Jan Tooropstraat. Jouw werkzaamheden zullen met name plaatsvinden op locatie Oost en West.


De functie / The role


Bij OLVG zijn er keuzestageplaatsen ziekenhuispsychiatrie, aandachtsgebied volwassen en/of ouderen, voor AIOS-psychiatrie (reeds in opleiding bij een erkende A-opleidingsinstelling) Er zijn verschillende soorten stages: onder andere een stage complexe klinische ziekenhuispsychiatrie op de MPU, stages consultatieve ziekenhuispsychiatrie op de PCD & polikliniek, een ECT-stage, een Pediatrie-Obstetrie-Psychiatrie- [POP-] stage, een supervisiestage en een wetenschappelijke stage. In een individueel gesprek wordt een opleidingsplan op maat gemaakt.

De stageduur is tot 18 maanden jaar met:
Een stimulerend en veilig opleidingsklimaat;
dagelijkse individuele werkbegeleiding;
wekelijkse grote visite &bedside teaching;
wekelijkse individuele mentorgesprekken;
een intern onderwijsprogramma gericht op de ziekenhuispsychiatrie;
structureel ingeplande tijd voor de module ziekenhuispsychiatrie i.h.k.v. HOOP 2.0;
vakgroep overstijgend onderwijs voor de AIOS" van alle specialismen bij OLVG;
mogelijkheid om poliklinisch psychotherapeutische behandelingen onder supervisie te verrichten;
mogelijkheid om te participeren in wetenschappelijk onderzoek of het schrijven van een case-report (waarvoor structureel ingeplande tijd).

Het profiel / Your profile


Enthousiaste AIOS psychiatrie, reeds in opleiding bij een erkende A-opleidingsinstelling, die zich actief willen verdiepen in het aandachtsgebied van de ziekenhuispsychiatrie in het kader van de opleiding tot volwassenen- of ouderenpsychiater.

Het aanbod / The offer


De salarisbedragen zijn afgeleid van de CAO. Het betreft een functie voor bepaalde tijd voor de duur van een zes maanden tot een jaar. Bovendien bieden we je een prima reiskostenregeling die je een aanzienlijk betere tegemoetkoming in de reiskosten biedt dan de CAO.

Reactie / Reaction


Voor meer informatie over de vacature kun je contact opnemen met dr. A.C.M. [Ton] Vergouwen, opleider, of dr. J.G. [Jeroen] Lijmer, plaatsvervangend opleider, te bereiken via 020 - 5108562 respectievelijk 020-5994277.


Solliciteer hier
Indien solliciteer hier u verwijst naar een ongeldig webadres, is de vacature (hoogstwaarschijnlijk) inmiddels vervuld. Attendeer FMF hierop

Uw referentie aan www.fmfvacatures.nl wordt gewaardeerd.
Your referral to www.fmfvacatures.nl is appreciated.


Gegevens

Werkgever:
OLVG
Vacaturesteller:
OLVG
Standplaats:
Amsterdam

Geplaatst op FMF: 25 maart 2019

Branche: Medical
Functie: Medisch algemeen
Opleidingsniveau: WO/academisch / MSc
Werkervaring: 0-2 jaar